Υλικά

  • 200 γραμ. ταραμάς λευκός (ο λευκός ταραμάς είναι ακριβότερος αλλά είναι καλύτερος)
  • 2 φλυτζάνια ελαιόλαδο
  • 3/4 φλυτζάνια χυμός λεμονιού
  • 1 μικρό κρεμμύδι (μέγεθος καρυδιού) τριμμένο στο λεπτό τρίφτη
  • 12 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (χωρίς την κόρα)

Προετοιμασία
Μουσκεύουμε το ψωμί, το στύβουμε δυνατά στα χέρια μας και το τρίβουμε σε μεγάλο ανοικτό σκεύος.

Ρίχνουμε μέσα το ελαιόλαδο και το τριμμένο κρεμμύδι, τον ταραμά και τον χυμό του λεμονιού.

Χτυπάμε με το μίξερ το μείγμα μέχρι να γίνει λείο.

Σημ.: Αντί του μίξερ ή μπλέντερ μπορούμε να χτυπήσουμε το μείγμα λίγο λίγο σε μεγάλο ξύλινο γουδί. Θέλει υπομονή αλλά γίνεται θαυμάσιος.

Ταραμοσαλάτα

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΕΟΠΥΥ με Ελληνικό Σύλλογο Θαλασσαιμίας
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια
Δήλωση Γεωργιάδη κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας