Η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» ανακοινώνει ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με σημερινή απόφασή του, απέρριψε στο πλαίσιο διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων Αίτημα Προσωρινής Διαταγής της «Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» για την απαγόρευση κάθε νομικής μεταβολής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της «Δ.Θ.Κ.Α. Υγεία Α.Ε.» («Υγεία»).
Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του ομίλου Αποστολόπουλου στράφηκε νομικά κατά της Τράπεζας Πειραιώς, της διοίκησης της MIG και της διοίκησης του Υγεία, υποστηρίζοντας ότι κακώς αποκλείστηκαν οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι από τη διαδικασία πώλησης του Υγεία και γίνεται διαπραγμάτευση με CVC.
H διοίκηση της MIG έσπευσε να απαντήσει ότι η αγωγή στηρίζεται σε αβάσιμα νομικά επιχειρήματα και γίνεται για λόγους εντυπώσεων. «Ανοικτός ο δρόμος», αν θέλει να υποβάλει μεγαλύτερη προσφορά, τόνισε.
Πηγές:
euro2day.gr
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αίγιο: Ασθενής - μποξέρ χτυπούσε επί 20 λεπτά γιατρό - Τον έστειλε στο χειρουργείο
Αεροαλλεργιογόνα και αλλεργικά νοσήματα του αναπνευστικού στα παιδιά
Να ρωτήσω το ChatGPT ή τον γιατρό μου; Μύθοι και αλήθειες