- 1 ½ κιλό χταπόδι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα)
- ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδου (λιωμένες)
- 4 κουταλιές ξύδι
- αλάτι, πιπέρι
- ρίγανη, μαϊντανός (ψιλοκομμένος)
Πλένουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε κατσαρόλα να βράσει. Χωρίς νερό και σε σιγανή φωτιά.
Το τρυπάμε να δούμε εάν μαλάκωσε.
Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε πιατέλα.
Μέσα σε μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε το χταπόδι.
{{dname}} - {{date}}
{{body}}
Απάντηση Spam
{{#subcomments}} {{/subcomments}}