Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2008

Πολυαραρχία ή αναρχία;

Τελικά, ποιος διοικεί αυτό το ΕΣΥ;Κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχαν μέλη της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ), με τον υφυπουργό Υγείας κ.

Τρίτη, 20 Μαΐου 2008

Το καλό το παλικάρι

Έκλεισαν μία τρύπα, άνοιξε άλλη…Ο λόγος για το ωράριο των νοσοκομειακών γιατρών. Το υπουργείο Υγείας είχε «περάσει» τροπολογία, με την οποία ανέστειλε την εφαρμογή του νέου, μειωμένου ωραρίου.

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2008

Η ώρα του ισολογισμού…

Σκληραίνει τη στάση της απέναντι στο υπουργείο Υγείας η συνδικαλιστική παράταξη των νοσοκομειακών γιατρών του ΠΑΣΟΚ.Ο επικεφαλής της, κ.

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2008

Όλα για την πρωτιά…

Δεν ήταν και η καλύτερή του. Ο λόγος για τον υπουργό Υγείας, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο…Ο οποίος θα υφίσταται πλέον τον άμεσο έλεγχο του υπουργού Οικονομίας κ.

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2008

Εργαλείο για τον πολίτη

Τι θα γίνει με τις ‘παρεμβάσεις’ των υπουργών για δημοσιεύματα του Τύπου;Μαθαίνουμε ότι υπήρξε νέο…κρούσμα από την πλευρά του υπουργού Υγείας κ.

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2008

Δεν έτυχε…

Ποιος σύμβουλος υπουργού, σε θέματα που σχετίζονται και με την ενημέρωση των πολιτών, κάνει…παιγνίδι με δική του εταιρεία;Το κόλπο είναι απλό: Εκπονεί ο ίδιος ενημερωτικές καμπάνιες.

Τρίτη, 13 Μαΐου 2008

Αξιοζήλευτος μισθός

Κι όμως. Οι αποδοχές δημοσίου λειτουργού, που θα σας περιγράψουμε παρακάτω, είναι πέρα για πέρα αληθινές. Αφορούν το μισθό του διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) κ.

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2008

Διχασμός στον ΠΙΣ

Στα δικαστήρια βρίσκονται οι γιατροί συνδικαλιστές της κυβερνητικής παράταξης ΔΗΚΙ. Το ψηφοδέλτιο της παράταξης εμφανίζεται διχασμένο στις προσεχείς αρχαιρεσίες στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ).

Παρασκευή, 09 Μαΐου 2008

Καπνός χωρίς φωτιά;

Η πληροφορία προκαλεί προβληματισμό…Στην προκήρυξη των εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ), αναφέρεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον οι Έλληνες υπήκοοι.

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2008

Περί πτωχεύσεων…

Ένα μεγάλο βάρος, καλείται να σηκώσει το νοσοκομείο ‘Ανδρέας Συγγρός’.Το οποίο καλύπτει μεγάλο αριθμό ασθενών με AIDS.