Η Τακτική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Σύλλογου Προμηθευτών Εμφυτεύσιμου Ορθοπαιδικού Υλικού (ΠΑ.ΣΥ.Π.Ο.Υ.) πραγματοποιήθηκε στην Καλλιθέα, την Παρασκευή 23η  Φεβρουαρίου 2024 και κατά τη διάρκεια της οποίας διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε ειδική συνεδρίαση που ακολούθησε την Δευτέρα 4η Μαρτίου 2024, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ., τριετούς θητείας, με την ακόλουθη σύνθεση

Μπεκυράς Ανδρέας, ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κάτσικας Μάριος, Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αναστασόπουλος Ροδόλφος, Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Πολιτόπουλος Αναστάσιος, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γενναδόπουλος Αντώνιος, ΤΑΜΙΑΣ
Φατσέας Νικόλαος, ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Μπεκυράς Νικόλαος, ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
 

Ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Μπεκυράς με την ευκαιρία της αναλήψεως εκ νέου των καθηκόντων του, δήλωσε σχετικά 

«Ο ρόλος του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ο.Υ. όπως στην περίοδο της οικονομικής κρίσης και της COVID - 19, αποκτά ιδιαίτερη σημασία για ακόμα μια φορά ενόψει των εξελίξεων της Ιατρικής Τεχνολογίας, της Τεχνητής Νοημοσύνης  και της εφαρμογής της Ψηφιακής Υγείας με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Θα συνεχίσει να αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη του Υπουργείου Υγείας στην διαμόρφωση της πολιτικής που θα οδηγεί στη διευκόλυνση της πρόσβασης των ασθενών σε σύγχρονες, ποιοτικές και αξιόπιστες θεραπείες για όλους σε κάθε γωνιά του τόπου μας.

Καλεί τις εταιρείες - μέλη του Συλλόγου να επιδείξουν για ακόμα μια φορά υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και αξιοπιστίας. Να αναδειχθεί υγιής ανταγωνισμός τηρώντας τον κώδικα δεοντολογίας και τις αρχές που θα ενισχύσουν  την επαγγελματική και κοινωνική διάσταση του έργου μας  δίπλα στον Ορθοπαιδικό Χειρουργό στα έκτακτα, επείγοντα ή τακτικά περιστατικά, στον ασθενή και στο σύστημα της Υγείας συνολικότερα. »

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ποιο είναι το συνολικό ετήσιο κόστος για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία στην Ελλάδα
Kρατά δυνάμεις και ποντάρει στα προϊόντα non-Covid η Pfizer
Γιατί πονά το σώμα μου