Το πρότυπο Παιδιατρικό Ακοολογικό Κέντρο Αθηνών earcare, για εφαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας και κοχλιακών εμφυτευμάτων, στη Πλατεία Συντάγματος, Όθωνος 4, εγκαινίασε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

Η earcare, επί σειρά ετών, είναι σταθερός υποστηριχτής του Οργανισμού προσφέροντας στα άπορα παιδιά με βαρηκοΐα τη δυνατότητα να αποκτήσουν σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας και κοχλιακά εμφυτεύματα. Και φέτος, στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης, κατάφερε να συγκεντρώσει - μέσω ενέργειας που πραγματοποιήθηκε στο Facebook και ιδίας συμμετοχής - το ποσό των 10.486€ (δέκα χιλιάδων τετρακοσίων ογδόντα έξι ευρώ) τα οποία θα διατεθούν σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για ακόμα μια φορά μπορούμε να σταθούμε στο πλευρό του Χαμόγελου δίνοντας τη δυνατότητα σε παιδιά να απολαμβάνουν αυτό που οι περισσότεροι θεωρούμε αυτονόητο, την ακοή!» δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος κ. Κων/νος Γαλιώτος. Ενώ, ο κ Γιαννόπουλος δήλωσε από τη πλευρά του: «Ευχαριστούμε θερμά την earcare που για ακόμα μία χρονιά αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία της και στηρίζει τα παιδιά μας. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη με δράσεις που συνάδουν με την αξιοπρέπεια των παιδιών και των οικογενειών τους».

Με αφορμή τα εγκαίνια του Κέντρου, πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Μικρό Παλλάς ημερίδα με τίτλο “Παιδική Βαρηκοΐα: η σύγχρονη προσέγγιση και οι καινοτόμες τεχνολογίες”. Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις εισηγήσεις τους ιατροί ΩΡΛ, λογοπεδικοί καθώς και εκπρόσωποι της ιατρικής κοινότητας και του πολιτισμού.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρόγραμμα "Προλαμβάνω": Έρχονται προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και παχύ έντερο
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις ότι η ζωή δεν έχει νόημα