Επιστήμη & Ζωή

Η μεταχείριση των τροφίμων στην εγκυμοσύνη

Οι γυναίκες είναι περισσότερο ευάλωτες κατά την εγκυμοσύνη σε νόσους που προέρχονται από τρόφιμα, που επίσης μπορούν να βλάψουν και το έμβρυο.

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012, 17:35

Οι γυναίκες είναι περισσότερο ευάλωτες κατά την εγκυμοσύνη σε νόσους που προέρχονται από τρόφιμα, που επίσης μπορούν να βλάψουν και το έμβρυο, αναφέρει η Ακαδημία διατροφής και δίαιτας, των ΗΠΑ.

Η Aκαδημία προσφέρει τις ακόλουθες συμβουλές για την ασφάλεια τροφίμων στις εγκύους:

Πηγές:
Ακαδημία διατροφής και δίαιτας των ΗΠΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων