iatronet.gr υγεία διατροφή ομορφιά φυσική κατάσταση ειδήσεις
Προϊόντα & Υπηρεσίες

Δυσφαγία και τραχειοστομία: Διεπιστημονική προσέγγιση, διάγνωση και θεραπεία

Σεμινάριο για τη δυσφαγία και την τραχειοστομία θα διεξαχθεί στις 6 Φεβρουαρίου, με στόχο την ολοκληρωμένη κατάρτιση σχετικά με την ασθένεια.

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016, 14:21

Η εταιρία Stark & Watson διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο “Δυσφαγία & Τραχειοστομία: Διεπιστημονική προσέγγιση, διάγνωση – θεραπεία”, στις 6 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Η ημερίδα θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον όλων των ειδικών σε μια ομάδα ανθρώπων που αντιμετωπίζουν ήδη πολύ δύσκολη καθημερινότητα, με σοβαρές διαταραχές σε βασικές λειτουργίες όπως η σίτιση και η διατροφή.

Οι στόχοι του σεμιναρίου είναι να προσφερθεί ολοκληρωμένη θεωρητική κατάρτιση αναφορικά με την αξιολόγηση και την αντιμετώπιση του ασθενούς με δυσφαγία και τραχειοστομία, η πρακτική εξάσκηση και εξοικείωση των συμμετεχόντων σε όλα τα στάδια αξιολόγησης και παρέμβασης, όπως και η αποδοχή του ρόλου της διεπιστημονικής ομάδας στην εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής των ασθενών.

Οι κύριες ενότητες του Σεμιναρίου είναι:

Οι ομιλητές είναι:

Τις εργασίες του σεμιναρίου μπορούν να παρακολουθήσουν λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ιατροί, νοσηλευτές και όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα της τραχειοστομίας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου είναι περιορισμένος.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν:

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα και η ακριβής τοποθεσία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για πληροφορίες και εγγραφές:
Σπύρου Μήλιου 18, 17342, Αγ. Δημήτριος, Αθήνα
T: +302109944403 / Φ: +302109944408 /Μ: +306972007483
E: info@starkandwatson.com  /W:www.starkandwatson.com 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR