Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 13ο Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 2024 στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα. Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά μέσω της σελίδας της Εταιρείας στο Facebook και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων θεατών.

Το συμπόσιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης (16 Μαΐου), παρείχε μια μοναδική ευκαιρία για την ανταλλαγή γνώσεων και συζητήσεων σημαντικών θεμάτων σχετικά με την Κοιλιοκάκη. Διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί στον τομέα της υγείας και της διατροφής παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα, στρατηγικές διαχείρισης μέσω διατροφής χωρίς γλουτένη, και ψυχολογική υποστήριξη των ατόμων με Κοιλιοκάκη.

Η ζωντανή μετάδοση του συμποσίου είναι διαθέσιμη για προβολή στον σύνδεσμο: https://fb.watch/sbdUIghhdl/ και σύντομα στο κανάλι της εταιρείας στο you tube.

‘’Eυχαριστoύμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, ομιλητές και υποστηρικτές που συνέβαλαν στην επιτυχία του 13ου Συμποσίου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στους ομιλητές: Ελευθερία Ρώμα, Νικολέττα Μάθου, Δρ. Ειρήνη Μπαθρέλλου, και Νίκο Τασόπουλο για τις πολύτιμες συμβολές τους’’.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Θεραπευτικές εξελίξεις στα λεμφώματα non - Hodgkin
Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Υγείας και η ανοικτή πληγή της καθημερινότητας
Συνταγογράφηση σκιαγραφικών από όλους