Η ηθοποιός του "Beverly Hills, 90210" Σάνεν Ντόχερτι, η οποία πάσχει από καρκίνο, πρέπει να υποβληθεί ξανά σε χημειοθεραπεία, σύμφωνα με τα λεγόμενά της. "Δεν έχω ιδέα για πόσο καιρό θα πρέπει να κάνω χημειοθεραπεία.

Δεν έχω ιδέα αν θα είναι τρεις ή έξι μήνες", δήλωσε η 53χρονη στο podcast της "Let's Be Clear with Shannen Doherty". "Δεν μπορώ να το προβλέψω αυτό. Ούτε οι γιατροί μου μπορούν να το προβλέψουν. Και είναι τρομακτικό", δήλωσε η Ντόχερτι.

Παράλληλα, αισθάνεται αισιόδοξη για πρώτη φορά μετά από μήνες, καθώς η δομή των καρκινικών κυττάρων της έχει αλλάξει. Η Σάνεν Ντόχερτι ανακοίνωσε το 2015 ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

Έκτοτε, δίνει μάχη με την ασθένεια και το κάνει δημόσια για να ενθαρρύνει άλλους πάσχοντες.

Τον Νοέμβριο, έδειξε πόσο μαχητική είναι σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό διασημοτήτων "People": "Δεν έχω τελειώσει ακόμα με τη ζωή. Δεν έχω τελειώσει με την αγάπη", είπε.

Τον Μάρτιο του 2024, στάθηκε στο πλευρό της Βρετανίδας πριγκίπισσας Κέιτ, η οποία επίσης πάσχει από καρκίνο, επικρίνοντας έντονα τη δημόσια πίεση προς τη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ένας Κώδικας που δείχνει το μέλλον
Οι κλινικές μελέτες στα χέρια του κράτους
Το φαρμακείο βασικός πυλώνας της πρωτοβάθμιας περίθαλψης