Ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του διασκεδάζοντας με τα αδέλφια και τους φίλους του σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, όταν έσπασε παιχνίδι στο οποίο επέβαινε.

Η τραγωδία συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο άτυχος νεαρός, που διέμενε στη Βέροια και παραθέριζε στη Χαλκιδική, βρισκόταν σε παιχνίδι με περιστρεφόμενες καρέκλες. Υπό συνθήκες που διερευνώνται, αυτό έσπασε και ο 19χρονος πετάχτηκε μερικά μέτρα μακριά και χτύπησε στα κάγκελα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ασθενοφόρο που κλήθηκε κι έσπευσε στο σημείο μετέφερε τον τραυματία στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από τις αστυνομικές αρχές συνελήφθη ο 58χρονος υπεύθυνος του λούνα παρκ, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία του αδελφού του θύματος, που καθόταν μαζί του στο ίδιο παιχνίδι, ο χειριστής του μηχανήματος εξαφανίστηκε, χωρίς καν να σταματήσει τον μηχανισμό, ο οποίος τέθηκε εκτός λειτουργίας με την παρέμβαση άλλων παρευρισκόμενων.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την τρίτη τραγωδία που καταγράφεται στη Χαλκιδική μέσα σε λίγες μέρες, μετά τον πνιγμό 8χρονης σε κατασκήνωση της Κρυοπηγής και τον θάνατο 8χρονου στην Ιερισσό.

Πηγές:
Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Καταγγελία γιατρού για ανασφαλή εφημερία στη Μονάδα Μολάων - Απάντηση από την 6η ΥΠΕ
Τι λέει η εικόνα της μύτης για την υγεία σας
Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ την Τετάρτη