Η ΙΦΕΤ Μ.Α.Ε. (Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας) συμμετέχει στην 88η Δ.Ε.Θ. με αυτόνομο χώρο, εντός του 14ου περιπτέρου, όπου και φιλοξενείται το υπουργείο Υγείας.

Το Σάββατο, πραγματοποιήθηκε Συνάντηση Εργασίας, μεταξύ της Διοίκησης του Ι.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα, της Διευθύνουσας Συμβούλου, κυρίας Ελευθερίας Τοκατλίδη, της Προέδρου, κυρίας Νάντιας Παπακώστα, καθώς και μελών του Δ.Σ., με τις πρυτανικές αρχές του Αριστοτέλειου Παν/μίου, εντός της Δ.Ε.Θ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η επιβεβαίωση της πρόθεσης σύναψης μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Ερευνητικού Εργαστηρίου του Ινστιτούτου και του ΑΠΘ, με στόχο την αξιοποίηση της ακαδημαϊκής έρευνας στην φαρμακοβιομηχανία.

Το A.Π.Θ. εκπροσώπησαν ο Πρύτανης, κύριος Χαράλαμπος Φείδας και ο αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας, κύριος Κυριάκος Υάκινθος.

Στη Συνάντηση είχαμε την τιμή να παραβρεθούν ο Υπουργός Υγείας, κύριος Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γ.Γ. Στρατηγικού Σχεδιασμού του Υπ. Υγείας, κύριος Άρης Αγγελής.

Η Ι.Φ.Ε.Τ ΜΑΕ συνεχίζει την πολιτική εξωστρέφειας, πάντα με το βλέμμα στην καινοτομία, καθώς αποτελεί το βραχίονα του Ε.Ο.Φ. και του Υπουργείου Υγείας που στηρίζει τον Έλληνα πολίτη με τις πιο καινοτόμες φαρμακευτικές θεραπείες, παρακολουθώντας στενά τις παγκόσμιες εξελίξεις στην φαρμακοβιομηχανία.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Παιδιά: Ο φυσιολογικός ορός μειώνει τη διάρκεια του κρυολογήματος [μελέτη]
ΕΟΠΥΥ στην 88η ΔΕΘ: Ο πολίτης στο επίκεντρο των υπηρεσιών Υγείας
Aurora Night Run Marathon powered by IRONMAN®