Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή συνάντηση του Προέδρου του ΙΣΑ και της Ελιτούρ και κ. Γιώργου Πατούλη και του Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής κ. Θέμη Μαντζαβίνου, με πλήθος γυναικολόγων, ειδικών από το χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, με θέμα τη διοργάνωση του Greek Health Tourism Forum, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 19 Νοεμβρίου σε συνεργασία με την Tourism Media & Events.

Ο κ. Πατούλης αφού ευχαρίστησε προσωπικά έναν προς έναν τους ιατρούς που συμμετείχαν στη συνάντηση, τόνισε πως το Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας - ΕΛΙΤΟΥΡ, μέσω αυτού του φόρουμ, έχει ως στόχο να προωθήσει την Ελλάδα ως κορυφαίο προορισμό τουρισμού υγείας, συμβάλλοντας συνακόλουθα στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Παράλληλα επεσήμανε πως η εκδήλωση αυτή θα ενισχύσει τις συνδέσεις και θα ενθαρρύνει την ανταλλαγή γνώσεων, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει σημαντικές συνεργασίες μεταξύ Ελληνικών και διεθνών φορέων. Τέλος, ο Πρόεδρος της Ελιτούρ ανέφερε πως στην μεγάλη αυτή προσπάθεια θα συμμετέχουν οργανισμοί και ιατροί από διάφορες ειδικότητες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Τουρισμού Υγείας – Ευεξίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά της Ελιτούρ ο Αντιπρόεδρος Α’ της Ελιτούρ κ. Κωνσταντίνος Πάντος, ενώ το παρών έδωσαν πολλοί ακόμα γυναικολόγοι – μαιευτήρες όπως ο κ. Νικόλαος Βραχνής, ο κ. Νίκος Κανακάς, ο κ. Λεωνίδας Μαμάς, ο κ. Νικόλαος Πράπας, ο κ. Κωνσταντίνος Ζηκόπουλος, ο κ. Ιωάννης Δουλιώτης, η κα Αγγελική Γερεντέ, η κα Ευφροσύνη Κεσσοπούλου, η κα Αφροδίτη Στεργιούλα, η κα Κωνσταντίνα Κάκου, η Βιολόγος Αναπαραγωγής κα Λίνα Ευγενή, και ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών κ. Αντώνιος Πολυδώρου.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το κτήριο της Βουλής των Ελλήνων θα φωταγωγηθεί με τη Χρυσή Κορδέλα στις 14 Σεπτεμβρίου
Κοινή Ευρωπαϊκή Δράση impleMENTAL - Εκδήλωση για την αναμόρφωση της Ψυχικής Υγείας στην Ευρώπη
'Όταν προσβάλλει η φράση του γιατρού "τα συμπτώματα είναι σημάδια γήρατος"