Πρόσκληση ενδιαφέροντος για 24 θέσεις επιστημονικού προσωπικού, απηύθυναν σήμερα οι υπεύθυνοι του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Στην προκήρυξη, που παρατίθεται πιο κάτω, επισημαίνεται πως οι θέσεις αφορούν συμβάσεις με καθεστώς έκδοσης αποδείξεων παροχής υπηρεσιών (ΑΠΥ), διάρκειας δύο ετών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή για όσους έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση πρέπει να έχει παρέλθει ένα τουλάχιστον έτος από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και όσοι απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση αλλά δεν έχει παρέλθει έτος από την απόκτηση της εφόσον μέχρι την απόκτηση της ήταν υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από την τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του ΕΟΦ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σε κλειστό φάκελο) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή ή το διαδικτυακό τόπο www.gov.gr, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία Πρωτοκόλλου του ΕΟΦ (Μεσογείων 284, Χολαργός, Τ.Κ. 15562).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 15 μέρες και αρχίζει από την επομένη ημέρα της δημοσίευσης της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα ΕΟΦ, ήτοι από 18/10/2024 μέχρι τις 1/11/2024 και ώρα 15:00.

Η υπηρεσία θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 14:00 για την παραλαβή των αιτήσεων.

Συμπληρωματικές ή/και διευκρινιστικές πληροφορίες για τα δικαιολογητικά, υποχρεώσεις κλπ, παρέχονται από τη Διεύθυνση Διοικητικού του ΕΟΦ, στο τηλέφωνο 213 2040386, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 - 15:00.

Επιπλέον Πληροφορίες

Ειδήσεις υγείας σήμερα
#MPES_StaPapoutsiaMou από τον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
ΕΟΔΥ: Αύξηση θανάτων και νέων εισαγωγών ασθενών με CoViD
Νέα θεραπευτική προσέγγιση επεκτείνει την επιβίωση σε ασθενείς με καρκίνο τραχήλου [μελέτη]