Δικαστικά θα κινηθεί ο υπουργός Υγείας έπειτα από την απόφαση της Δικαιοσύνης να γίνουν γνωστά τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση της Novartis.

Μιλώντας την Παρασκευή στο Action 24, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε τα εξής:

"Πιστεύω ότι πρέπει η δικαιοσύνη να αφήνει την αλήθεια να λάμπει στο τέλος και αυτό έγινε στην προκειμένη περίπτωση. 

Έχουμε ήδη κινηθεί δικαστικά, απλώς η αγωγή μας και η μήνυσή μας είχε τεθεί στο αρχείο λόγω της προστασίας των μαρτύρων. Εφόσον ήρθη η προστασία, ο δικηγόρος μου έχει ήδη λάβει εντολή να κάνει τις νομικές ενέργειες. Και η κυρία Μαραγγέλη και ο κύριος Δεστεμπασίδης θα οδηγηθούν στο δικαστήριο και με θεσμικό τρόπο θα λογοδοτήσουν για τα ψέματά τους".

Σε σχέση με το παρασκήνιο της υπόθεσης, σχολίασε τα εξής:

"Εμένα με ενδιαφέρει η ουσία της υποθέσεως. Τους ανθρώπους αυτούς κάποιος τους βρήκε και τους εργαλειοποίησε. Εκμεταλλεύτηκαν τον θεσμό του δημοσίου συμφέροντος και προσπάθησαν να αλλοιώσουν το Πολίτευμα. Θυμάστε που είχε πει ο κύριος Πολάκης 'να βάλουμε έναν - δυο φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές;'. Αυτός κατά τη γνώμη μου ήταν ο πραγματικός στόχος. Άρα, εδώ πρέπει να βρούμε με αποδεδειγμένα στοιχεία, σε μια δικαστική διαδικασία, ποιος ή ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της ιστορίας και μετά να τους πιάσουμε. Το ιστορικό γεγονός εδώ είναι ότι έχουμε την ευκαιρία να αποκαλύψουμε στον ελληνικό λαό ποιοι έστησαν τη σκευωρία".

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Οι τιμές των φαρμάκων στην Ευρώπη εκτινάσσονται στα ύψη και αναμένεται να αυξηθούν περαιτέρω
Φυσικοί τρόποι να απαλλαχθείτε από τον πόνο
Οστεοπόρωση: Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε