Διατροφή

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Πρέπει να τρώω το βράδυ;

Πόσες θερμίδες πρέπει να έχει το βραδινό μου; Πόσες ώρες πριν κοιμηθώ πρέπει να είναι η τελευταία λήψη τροφής; Απαντήσεις σε ερωτήματα για το βραδινό φαγητό.

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Γάλα: Είναι απαραίτητο στους ενήλικες;

Αν δεν ανέχεστε καθόλου το γάλα, αλλά το θεωρείτε απαραίτητο για την υγεία σας μην ανησυχείτε ιδιαίτερα. Τι λένε οι ειδικοί για τις ανάγκες μας σε γάλα.

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Τροφές που .... καίνε λίπος!

Προϊόντα ολικής άλεσης, σούπες, αυγό, ξηροί καρποί, είναι ορισμένες από τις τροφές που βοηθούν στην καύση του λίπους. Δείτε τις υπόλοιπες.

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Πρέπει να τρώμε ψωμί και κρέας;

Το αν πρέπει να τρώμε ψωμί σε συνδυασμό με κρέας είναι από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δέχεται ένας διαιτολόγος. Ποια είναι η αλήθεια;

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

5 τρόφιμα που δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή μας

Το ρόδι, τα φασόλια και το σπανάκι είναι μερικές τροφές που θα πρέπει να περιλαμβάνονται στη διατροφή μας. Δείτε γιατί είναι τόσο πολύτιμες.

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Μας παχαίνουν και οι σαλάτες;

Είναι γνωστό πως η σαλάτα είναι μια υγιεινή επιλογή. Ωστόσο πόσο παχυντική είναι η σήζαρ, η σαλάτα του σεφ, η τονοσαλάτα και η χωριάτικη;

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Γιατί πρέπει να τρώμε σολομό;

Ο σολομός, πλούσιος σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα δεν θα πρέπει να απουσιάζει από τη διατροφή μας. Με ποιες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία οπλίζει τον οργανισμό μας.

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Διατροφικές συστάσεις για αυξημένη ουρία

Αυξημένες τιμές ουρίας υποδηλώνουν κακή νεφρική λειτουργία. Τι πρέπει να τρώτε για να μειώσετε τις τιμές της ουρίας.

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Υποθυρεοειδισμός: Φιλικές τροφές για τη διατροφή σας

Η υγιεινή διατροφή μπορεί να βοηθήσει στη μείωση συμπτωμάτων υποθυρεοειδισμού και να βελτιώσει τη γενική ευεξία. Προσθέστε τροφές που περιέχουν θρεπτικές ουσίες στον κατάλογο με τα ψώνια σας.

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Τσάι: 4...υγιείς λόγοι να το αγαπάμε

Μαύρο, λευκό ή πράσινο, το τσάι μας χαλαρώνει αλλά και μας προστατεύει από νόσους. Πώς προστατεύει το σώμα και τι κάνει για την ψυχική υγεία;