Διατροφή

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

10 αιτίες που το σπίτι σας παχαίνει

Μήπως το περιβάλλον στο σπίτι σας είναι τοξικό; Μήπως καλείτε τους λάθος ανθρώπους; Πώς μπορεί να μας παχύνει το σπίτι μας.

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Juicing : Αποτοξίνωση με χυμούς και smoothies - Η νέα τάση διατροφής που κατακτά τον κόσμο

Μια νέα τάση διατροφής, που ακολουθούν οι αστέρες του Χόλυγουντ είναι το Juicing. Πώς αποτοξινώνουμε τον οργανισμό με χυμούς και smoothies; Συνταγές για ροφήματα.

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

Κάντε αποτοξίνωση με φυσικό τρόπο

Η αποτοξίνωση του οργανισμού σας δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Αρκεί να αποφεύγετε ορισμένα τρόφιμα και να τα αντικαθιστάτε με άλλα, αντιοξειδωτικά. Τι άλλο πρέπει να κάνετε.

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014

Πώς θα λειτουργεί καλύτερα ο μεταβολισμός σας

Εάν αισθάνεστε ότι ο μεταβολισμός σας λειτουργεί αργά και δεν κάνετε τις καύσεις που σας είναι απαραίτητες κάθε μέρα, μπορείτε να ακολουθήσετε απλές συμβουλές που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας να λειτουργεί πιο σωστά.

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014

Δυσανεξία στο γάλα: Ζώντας χωρίς λακτόζη

Ναυτία, πόνος στην κοιλιακή χώρα και κοιλιακές κράμπες, είναι ορισμένα από τα συμπτώματα της δυσανεξίας στη λακτόζη. Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς λακτόζη για να τα αποφύγουμε;

Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014

Μήλο: Πώς ωφελεί την υγεία μας

Το μήλο περιέχει ουσίες που ωφελούν την υγεία και την εμφάνισή μας. Εκτός από τον καρκίνο, προστατεύει και από άλλες νόσους. Δείτε αναλυτικά.

Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014

4 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το μέλι

Το μέλι εκτός από την ωραία γεύση που έχει βοηθά στο βήχα, στην επούλωση των πληγών, στη σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, ενώ μας γεμίζει και ενέργεια. Δείτε αναλυτικά 4 οφέλη του στην υγεία.

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

10 τροφές που βοηθούν να ξεπεράσετε το κρυολόγημα

Γρανίτες, σκόρδο, μπανάνα, κοτόσουπα, είναι ορισμένες από τις τροφές που βοηθούν να συνέλθετε από το κρυολόγημα. Επιλέξτε τις και γίνετε πιο γρήγορα καλά!

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

"Ξεχνώντας" τη μεσογειακή διατροφή

Η μεσογειακή διατροφή συμβάλλει στην αποφυγή σοβαρών ασθενειών, όπως είναι το Αλτσχάιμερ, η νόσος Πάρκινσον, ο διαβήτης, οι καρδιαγγειακές παθήσεις και πολλές μορφές καρκίνου. Παρόλα αυτά, οι νότιοι την εγκαταλείπουν.

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Πώς να μαγειρεύετε για έναν

Αν μένετε μόνοι, δείτε απλές συμβουλές μαγειρικής για ένα άτομο. Πώς θα ξεφύγετε από τη ρουτίνα και θα μαγειρεύετε έξυπνα και οικονομικά ετοιμάζοντας ισορροπημένα γεύματα διασκεδάζοντας.