Διατροφή

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Τα 15 καλύτερα tips για δίαιτα

Ειδικοί μοιράζονται τα καλύτερα μυστικά για επιτυχία στο αδυνάτισμα. Δείτε τα και ετοιμαστείτε για την παραλία και για τις καλοκαιρινές σας εξόδους.

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Βερίκοκα: Πλούσια σε βιταμίνες και φίλοι της σιλουέτας

Πώς ωφελούν την υγεία τα βερίκοκα; Τι να προσέξετε όταν τα αγοράζετε και με ποιους τρόπους καταναλώνονται;

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

10 τροφές που λύνουν το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας

Μούρα, φασόλια, φρούτα, δημητριακά ολικής άλεσης, καταπολεμούν τη δυσκοιλιότητα, καθώς περιέχουν ίνες. Ας δούμε ποιες άλλες τροφές ενδείκνυνται για τη δυσκοιλιότητα.

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Παχαίνουν τα φρούτα; Ποια είναι η αλήθεια

Μπορούμε να καταναλώνουμε άφοβα φρούτα, προκειμένου να προσφέρουμε στον οργανισμό μας ενυδάτωση, ενέργεια και τόνωση. Δείτε τις θερμίδες αναλυτικά.

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

5 δροσερές καλοκαιρινές συνταγές

Καθώς πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι προτιμάμε τη σαλάτα ως γεύμα "ελαφρύ" και δροσερό. Δείτε 5 ελαφριές και δροσιστικές συνταγές.

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Ποιες τροφές μειώνουν την κυτταρίτιδα

Καθώς ο εχθρός της κυτταρίτιδας καραδοκεί πριν τα καλοκαιρινά μας μπάνια, ας δούμε ποια τρόφιμα μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα του δέρματός μας στα κρίσιμα σημεία.

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

7 απαραίτητες ουσίες που μπορεί να μη λαμβάνετε επαρκώς

Μήπως έχετε έλλειψη σε κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο ή βιταμίνη C; Δείτε τις ουσίες που πιθανόν σας λείπουν και τις διατροφικές πηγές τους.

Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014

Οι χειρότερες κατεργασμένες τροφές που θα πρέπει να αποφεύγετε

Τα κατεργασμένα τρόφιμα είναι ιδιαίτερα ελκυστικά αλλά και εθιστικά. Ποιες είναι οι αρνητικές τους επιπτώσεις στην υγεία;

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014

Νερό: Πηγή ζωής και ομορφιάς

Το νερό είναι απαραίτητο για την επιβίωση, την υγεία, τη διαύγεια αλλά και την ομορφιά μας. Σε τι ακριβώς χρησιμεύει στο σώμα μας;

Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014

25 τρόφιμα με λιγότερες από 40 θερμίδες

Αν σας απασχολεί η σιλουέτα σας, δείτε 25 τρόφιμα που περιέχουν ελάχιστες θερμίδες και που μπορούν να σας χορτάσουν χωρίς τύψεις.