Διατροφή

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Φράουλες: Ο…παράδεισος των αντιοξειδωτικών

Ποια είναι τα οφέλη της φράουλας στην υγεία; Τι να προσέξουμε στην αγορά της και πώς την καταναλώνουμε.

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Σούπερ τροφές που βοηθούν στο αδυνάτισμα

Αβοκάντο, μπρόκολο, σολομός, είναι ορισμένες από τις υπερτροφές που μπορούν να σας βοηθήσουν στην απώλεια κιλών. Ας δούμε περισσότερες.

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Υγιεινές και εύκολες συνταγές: Πώς θα τα καταφέρω;

Για να κερδίσετε χρόνο στην κουζίνα ετοιμάζοντας ένα υγιεινό γεύμα, δείτε ποια υλικά πρέπει να έχετε στο ντουλάπι σας.

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση: Ποιες τροφές να αποφεύγω;

Τι επιβαρύνει τη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και πώς μπορείτε να ανακουφιστείτε από τα συμπτώματά της;

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Γκότζι μπέρις: Καρποί πλούσιοι σε αντιοξειδωτικά

Έχει αναφερθεί ότι τα γκότζι μπέρις συμβάλλουν στην καταπολέμηση του διαβήτη, της υπέρτασης, της κακής κυκλοφορίας αίματος, ορισμένων μορφών καρκίνου και οφθαλμικών παθήσεων.

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Ψευδάργυρος: Ένα ‘’πολύτιμο μέταλλο’’ για το σώμα μας

Πόσο ψευδάργυρο χρειάζεται ο οργανισμός μας και ποιες παθήσεις δημιουργεί η έλλειψή του;

Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014

Αντιοξειδωτικά: Η προστασία των κυττάρων στο... πιάτο σας

Βιταμίνες και φλαβονοειδή αποτελούν θρεπτικά συστατικά που μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διάφορων νόσων, μέσω της αντιοξειδωτικής -και όχι μόνο- δράσης τους. Ας τα γνωρίσουμε.

Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014

'Σούπερ τροφές' που αγνοούμε

Ρίγανη, τραχανάς και μούρα είναι υπερτρόφιμα, που πολλές φορές ξεχνάμε να εντάξουμε στη διατροφή μας.

Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014

Μεγαλώνοντας fit παιδιά: Φάκελος διατροφή

Πώς θα επιλέγουμε το κατάλληλο διατροφικό πλάνο, ώστε το παιδί μας να πάρει τις σωστές διατροφικές συνήθειες;

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Η διατροφική αξία και οι θερμίδες των γευμάτων της Σαρακοστής

Η νηστεία της Σαρακοστής είναι ευκαιρία για αποτοξίνωση και…λιγότερες θερμίδες. Δείτε τα πώς και..τα γιατί.