Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013
Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων επιβεβαιώνει: Ασφαλής η ασπαρτάμηΗ Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επαληθεύει όλες τις προηγούμενες αξιολογήσεις και επιβεβαιώνει ότι η ασπαρτάμη είναι ασφαλής για τους καταναλωτές στα σημερινά επίπεδα κατανάλωσης.
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013
Τα γιορτινά πιάτα με τις λιγότερες θερμίδεςΑν προσέχουμε το βάρος μας δεν είναι απαραίτητο να αρνηθούμε προσκλήσεις. Υπάρχουν διατροφικές λύσεις που εγγυώνται απόλαυση με λιγότερες θερμίδες.
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013
8 σημάδια για να καταλάβετε την αβιταμίνωσηΠώς θα καταλάβετε ότι έχετε αβιταμίνωση; Συμπτώματα και διατροφικές λύσεις, για να νικήσετε οριστικά την τριχόπτωση, το συχνό κρυολόγημα και άλλα 'ανεξήγητα' συμπτώματα.
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013
Πατάτες και κουνουπίδι με φρέσκια ντομάτα και κανέλαΗ κανέλα κάνει τη διαφορά, στη συνταγή που συνδυάζει το κουνουπίδι με τις πατάτες και μια πινελιά από ντομάτα.
Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013
Παιδική διατροφή: Πείτε όχι στο junk foodΜε ποιους τρόπους θα κρατήσετε τα παιδιά σας μακριά από τα ανθυγιεινά φαγητά;
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013
Πορτοκάλι: Μια καθημερινή συνήθεια;Το πορτοκάλι και ο χυμός του συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του οργανισμού και την προστασία από νόσους. Έξυπνοι τρόποι για να βάλετε τον φυσικό χυμό πορτοκάλι στην καθημερινότητά σας.
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013
Πώς να υπολογίζω το ιδανικό βάροςΠοιο είναι το ιδανικό βάρος και πώς μπορείτε να διαπιστώσετε αν ανήκετε στην κατηγορία της παχυσαρκίας.
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013
Τρόφιμα θησαυρός για τα αιμοφόρα αγγείαΠοιες τροφές μπορούν να ωφελήσουν τα αιμοφόρα αγγεία; Οι χρυσοί κανόνες της διατροφής για τους 'βοηθούς' της καρδιάς.
Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013
Πώς να μαγειρεύετε εύκολα αν πάσχετε από ρευματοειδή αρθρίτιδαΗ καλή διατροφή είναι σημαντική όταν έχετε ρευματοειδή αρθρίτιδα, αλλά ο πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να δυσκολεύει τη μαγειρική. Κάντε πιο εύκολες τις εργασίες στην κουζίνα με τα παρακάτω tips.
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013
Μεσογειακή διατροφή: Ζήτημα ποιότηταςΠρόσφατα η UNESCO χαρακτήρισε τη μεσογειακή δίαιτα ως «παγκόσμια πολιτισμική κληρονομιά για την ανθρωπότητα».