Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019

Θερμός και ο Σεπτέμβριος!

Στη διακοπή παροχής φαρμάκων επί πιστώσει στους στρατιωτικούς και τους εργαζόμενους στην Πολεμική Αεροπορία, ακούγεται ότι ετοιμάζεται να προχωρήσει Φαρμακευτικός Σύλλογος που βρίσκεται σε νησί.

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

Καθυστέρηση πληρωμής

Tην άμεση παρέμβαση από τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ για την επιτάχυνση της διαδικασίας εκκαθάρισης, καθώς υπάρχουν ζητήματα με παρόχους που έχουν ρυθμίσεις στην εφορία και βγαίνουν εκτός προθεσμιών λόγω της καθυστέρησης, ζήτησε σήμερα ο Πρόεδρος του Π.

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Aνάμεικτα τα συναισθήματα από την ανακοίνωση των ονομάτων

Aνάμεικτα τα συναισθήματα της αγοράς και πολλά ερωτηματικά προέκυψαν από την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας περί των ονομάτων των νέων διοικητών στις ΥΠΕ.

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

Πολλά τα ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα

Πολλά τα ραντεβού που μαζεύτηκαν στο Υπουργείο Υγείας για την επόμενη εβδομάδα. Στην κορυφή όπως μαθαίνουμε είναι τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους, καθώς τα "χαρτιά" άνοιξαν και άρα οι προθέσεις εμφανίστηκαν, όμως οι λύσεις που έχουν δοθεί όσον αφορά τους παρόχους, είναι είτε ελλιπείς, είτε έχουν δυσαρεστηθεί πολλοί θεωρώντας ότι το όφελος είναι πολύ μικρό εν αντιθέσει με το ρίσκο που είναι μεγάλο.

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Τελικά δόθηκε παράταση

Αναμενόιταν και τελικά δόθηκε.. Ο λόγος για την παράταση που έλαβαν οι πάροχοι από τον ΕΟΠΥΥ ως προς τις υποβολές τους.

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

Υπερσύγχρονος ψηφιακός μαστογράφος στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος»

Έναν υπερσύγχρονο ψηφιακό μαστογράφο ετοιμάζεται να υποδεχθεί σε λίγες εβδομάδες το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» του Γενικού Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας».

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών από τον ΕΟΦ

Σε αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών προχωρά ο ΕΟΦ για την διευκόλυνση του έργου του, που όπως λέγεται, από Σεπτέμβρη θα είναι εκτός από επιβαρυμένο και χρονοβόρο! Στο πλαίσιο αυτό, ο Οργανισμός αναμένει μέχρι 9/9/2019 τις προσφορές των ενδιαφερομένων που θέλουν να αναλάβουν την προμήθεια του ΕΟΦ με 85 επιτραπέζιους υπολογιστές (81.

Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι φαρμακοποιοί

Ο Διαγωνισμός για την μεταφορά των ΦΥΚ ακυρώθηκε; αυτό ακούστηκε αλλά τίποτα ακόμη δεν είναι επίσημο... Πάντως οι φαρμακοποιοί είναι ετοιμοπόλεμοι για το θέμα των ΦΥΚ και όχι μόνο, καθώς όπως λέγεται βρέθηκε και eshop το οποίο είχε στην πραμάτεια του συνταγογραφούμενα φάρμακα (με κουπόνι).

Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019

Τα αιτήματα των ιδιωτικών κλινικών

Η κατάργηση του Claw Back και του Rebate, η μείωση του ΦΠΑ στο 6%, τροποποιήσεις στον Νόμο 4600/2019, η διενέργεια του ιατρικού και διοικητικού ελέγχου από τον ΕΟΠΥΥ, η αλλαγή του ΕΚΠΥ του Οργανισμού, η νοσηλεία σε κλίνες ΜΕΘ και η χορήγηση αδειών και η κυκλοφορία ιδιωτικών ασθενοφόρων είναι κάποια από τα αιτήματα των ιδιωτικών κλινικών, που διατυπώθηκαν στη συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019

Εγκαίνια της Νέας Μονάδας Ενέσιμων Βραδείας Αποδέσμευσης

Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, λέει, θα γίνουν τα εγκαίνια της Νέας Μονάδας Ενέσιμων Βραδείας Αποδέσμευσης στις Σάπες Ροδόπης από τον όμιλο Pharmathen, στο πλαίσιο των οποίων θα παρουσιάσει η διοίκηση και το επενδυτικό πλάνο.