Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Προθεσμία μέχρι και την Παρασκευή

Μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουνίου έχουν περιθώριο οι κάτοχοι παραπεμπτικών για διαγνωστικές εξετάσεις να τα υποβάλουν στη Γενική Διεύθυνση Οργάνωσης και Σχεδιασμού Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας του ΕΟΠΥΥ για να πληρωθούν.

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019

Τα πάνω κάτω!

Τα πάνω κάτω έχει φέρει στον χώρο του φαρμακείου η BOOTS η οποία από τον Ιούλιο ετοιμάζεται να εγκαινιάσει μια νέα υπηρεσία, η οποία θα επιτρέπει στους πελάτες της σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία να παραγγείλουν την συνταγή τους από το αρχείο του Γενικού Ιατρού τους και στη συνέχεια θα την παραλαμβάνουν από τα καταστήματα της αλυσίδας.

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη η αυριανή και η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Αντικαρκινικού-Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Άγιος Σάββας» διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία υπέρ του λογαριασμού Αιμοδοσίας του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος και κάλυψης αναγκών των πασχόντων συνανθρώπων μας.

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

'Eτοιμες να βάλουν λουκέτο...

Συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στο Υπουργείο Υγείας με παρόχους που έχουν κατεβάσει τα "ρολά των επιχειρήσεών τους" σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα φοροεισπρακτικά μέσα που θεωρούν ότι χρησιμοποιεί η Πολιτεία και τα οποία είναι, όπως λένε, εις βάρος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

Έπιασε τόπο η γκρίνια...

Μετά τις γκρίνιες και κυρίως την ταλαιπωρία των ασθενών, ο ΕΟΠΥΥ δημοσίευσε πρόσκληση για τη συνεργασία με 38 Φαρμακοποιούς, καθώς και 5 βοηθούς φαρμακείου για ένα χρόνο, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του Οργανισμού.

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019

''Βουνό'' οι εκκρεμείς υποθέσεις

Βουνό έχουν γίνει όπως μαθαίνουμε οι υποθέσεις που εκκρεμούν στα δικαστήρια, καθώς τα τελευταία έκλεισαν λόγω των εκλογών.

Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019

Τα επαρχιακά νοσοκομεία εξοπλίζονται - τα αθηναικά;

Επαρχιακό νοσοκομείο προκήρυξε διαγωνισμό για την προμήθεια και εγκατάσταση ενός συστήματος μαγνητικής τομογραφίας 1,5T, προϋπολογισμού 900,000 ευρώ.

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019

Νέα φαρμακαποθήκη στη Θεσσαλία

Eντείνεται ο ανταγωνισμός στη Θεσσαλία, όσον αφορά τις φαρμακαποθήκες καθώς, όπως μαθαίνουμε, πρόσφατα ιδιώτης που πρωταγωνιστεί στην αγορά, επεκτάθηκε και προς τα εκεί.

Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019

Αναβρασμός στους ιατρικούς επισκέπτες

Υπάρχει αναβρασμός στους κόλπους των ιατρικών επισκεπτών, καθώς τα νέα που ακούγονται δεν είναι καλά, με τις εταιρείες να μην λαμβάνουν σαφείς δεσμεύσεις λόγω της ρευστότητας που επικρατεί.

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019

'Εντονες διεργασίες στα ενδότερα

Έντονες διεργασίες, μαθαίνουμε ότι γίνονται στα ενδότερα των φαρμακοβιομηχανιών, μετά και την νέα τάξη πραγμάτων που έδειξε η κάλπη.