Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

Η εποχή θέλει επικέντρωση

Kινητικότητα παρατηρείται στα συμπληρώματα διατροφής... Γνωστό σκεύασμα από πολυθενική, έμαθα ότι μαζεύτηκε από την αγορά γιατί πολύ απλά δεν γράφει πωλήσεις.

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

‘’Hμέρα περισυλλογής για το κάπνισμα’’

Τη συστράτευση Πολιτείας και πολιτών και την ανάληψη αποφασιστικών δράσεων για τη μείωση των καπνιστών στην Ελλάδα ζητά η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία (ΕΑΕ) με αφορμή την 31η Μαΐου, που έχει καθιερωθεί ως ημέρα αφιερωμένη στην αντιμετώπιση της μεγαλύτερης απειλής για την υγεία των ανθρώπων τις τελευταίες δεκαετίες, το κάπνισμα.

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

Στήριξη για την επέκταση ολλανδικού νοσοκομειακού συγκροτήματος

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων αποφάσισε να δανείσει το ολλανδικό νοσοκομειακό συγκρότημα Noordwest Ziekenhuisgroep με το ποσό των 120 εκατ.

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Προσφυγή κατά του νόμου;

Εντείνονται οι αντιδράσεις στους κόλπους των φαρμακοποιών για το νέο νόμο που ψηφίστηκε και οριοθετεί το ωράριο. Μιλάμε για αντιδράσεις από τους διευρυμένους, οι οποίοι λίγο πριν την ψήφιση του νόμου είχαν ενημερώσει σχετικά με το ωράριό τους την επιθεώρηση εργασίας.

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Tο νέο ωράριο των φαρμακείων

Mε το νέο ωράριο των φαρμακείων που δημοσιεύτηκε και tο σχετικό νόμο λένε ότι μπαίνει ένα πλαίσιο για τον τερματισμό της αναρχίας που επικρατούσε στη σχετική αγορά.

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Ημερίδα Άτομα με Αναπηρίες και Αθλητισμός στο EGNATIA RUN 2019

Ακολουθώντας τη μπλε γραμμή, περισσότεροι από 1.600 δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν και τερμάτισαν επιτυχώς στον 4ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου VIA EGNATIA RUN που διοργάνωσε για τέταρτη χρονιά φέτος η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Θα τελειώσει η αγωνία

Προχωρά όπως μαθαίνουμε η σύμβαση για το νέο αξονικό 16 τομών, μεταξύ της εταιρίας GE και του νοσοκομείου Κέρκυρας.Εντός 60 ημερών, βάσει της εκτελεστικής σύμβασης που υπογράφηκε, θα έχει τοποθετηθεί από την εταιρία, νέος ολοκαίνουριος αξονικός στο νοσοκομείο Κέρκυρας.

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

Η ισχύς εν τη ενώσει...

Η 1η Τοπική Ομάδα Υγείας Σπάρτης (ΤΟΜΥ Σπάρτης) στο πλαίσιο προγραμματισμού των δράσεών της στον πληθυσμό ευθύνης της, διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Γ.

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

Ενημερωτική εκδήλωση από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας επιμόρφωσης των φαρμακοποιών, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης φιλοξενεί ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με την εταιρία BAUSCH Health.

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Μειώθηκαν οι φαρμακαποθήκες

Σε παιχνίδι για λίγους εξελίσσεται ο κλάδος των φαρμακαποθηκών. Στοιχεία αναφέρουν ότι το 2006 ήταν 160 εταιρείες και στα τέλη του 2018 είχαν περιοριστεί στις 128 φαρμακαποθήκες.