Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Στόχος ο διπλασιασμός του τζίρου εντός πενταετίας

Διοικητικές ανακατατάξεις, και μάλιστα στη κορυφή, σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες σε ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Οι συγκεκριμένες αλλαγές ανακοινώθηκαν πρόσφατα και στο προσωπικό της επιχείρησης στο πλαίσιο ενός event που πραγματοποιήθηκε.

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Προοπτική διεξαγωγής κλινικών μελετών μέσα στα φαρμακεία

Προτάσεις υπάρχουν. Το θέμα είναι αν υπάρχει η διάθεση, η γνώση και η κατανόηση της προοπτικής οφέλους (τόσο θεσμικής ωφελιμότητας όσο και οικονομικού κέρδους).

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Δημιουργείται Μητρώο Αποζημιούμενων Προϊόντων ΕΟΠΥΥ

Με το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, ως μοναδικός αριθμός αναγνώρισης ενός ιατροτεχνολογικού προϊόντος θα είναι στο εξής ο κωδικός αναγνώρισης που αποδίδεται στο προϊόν από το Εθνικό Μητρώο Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων από τον ΕΟΦ.

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Γρίφος...αντί για απλοποίηση

Σήμερα πρόκειται να γίνει η πρώτη ανάγνωση του νομοσχεδίου για τον τρόπο ίδρυσης και λειτουργίας των ιδιωτικών κλινικών.

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019

Πράσινο φως για πρώιμη πρόσβαση σε φαρμακευτικό προϊόν

Το πράσινο φως δόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα ομαδικό πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης σε φαρμακευτικό προϊόν πολυεθνικής, που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του για έγκριση.

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019

Στόχος ληστών ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα

Στόχος ληστών έγινε, στις 3.30 τα ξημερώματα, ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όπου τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν με βαριοπούλες στον χώρο υποδοχής της κλινικής.

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

Στο επίκεντρο τα κοινωνικά φαρμακεία

Πολύς λόγος γίνεται για τα Κοινωνικά Φαρμακεία τελευταία από τους φαρμακοποιούς και μάλλον, θεωρώ, δικαιολογημένα. Διότι όπως ισχυρίζονται: 1ον)Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι παράνομος, δεν ακολουθούν πρακτικές που συνάδουν με τον όρο ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019

Nέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιωτικών Νοσοκομείων

Ολοκληρώθηκαν και οι αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιωτικών Νοσοκομείων το οποίο τέλος του μήνα πρόκειται να πραγματοποιήσει και την πρώτη του συνεδρίαση στις Βρυξέλλες .

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Απογοητευτικά στοιχεία για τη φτώχεια και τη διατροφή

Δεδομένα, που αν μη τι άλλο, προκαλούν απίστευτη απογοήτευση ακούστηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Έλλειμμα εμπιστοσύνης απέναντι στις δημόσιες αρχές για θέματα ακτινοβολίας

Μεγάλο έλλειμμα εμπιστοσύνης απέναντι στις δημόσιες αρχές για θέματα ακτινοβολίας και ακτινοπροστασίας καταγράφει πρόσφατη έρευνα.