Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016

1.632 αιτήσεις για τις θέσεις διοικητών στα νοσοκομεία

Αξιόλογο ήταν, τελικά, το ενδιαφέρον των υποψηφίων γις τις θέσεις διοικητών και αναπληρωτών στα δημόσια νοσοκομεία.Τα επίσημα στοιχεία που έφτασαν από τις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) στην αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης, δείχνουν πως ο αριθμός των αιτήσεων ανήλθε στις 1.

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016

ΜΗΣΥΦΑ: Η τρόικα ''νερώνει λίγο το κρασί της''

Όλη η αφρόκρεμα της φαρμακοβιομηχανίας βρέθηκε την προηγούμενη Πέμπτη μαζί για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016

Τρέχουν και δεν φτάνουν

Επικαιροποίηση των φακέλων το λέμε τώρα; ή έτσι είναι πράγματι; Ο καιρός θα δείξει!Ο ΕΟΠΥΥ πάντως, ζήτησε από όλες ανεξαιρέτως τις Γενικές και Ειδικές Κλινικές του Ιδιωτικού τομέα τα διαπιστευτήριά τους.

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Χρέη 7 εκατομμυρίων ευρώ για μεγάλο όνομα της αγοράς

Όταν ακούγεται ότι κάποιος χρωστά 7 εκατ. ευρώ στην αγορά τι μπορεί να κάνει απέναντι στους πιστωτές του για να αποφύγει το μοιραίο; Σίγουρα όχι πολλά, όσο ισχυρό όνομα και αν είναι και όσο μακρά ιστορία και αν έχει κτίσει.

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Πλάνο ΣΦΕΕ για την ενίσχυση της κλινικής έρευνας στην Ελλάδα

Συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έχει ζητήσει το διοικητικό συμβούλιο του ΣΦΕΕ (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος) αλλά.

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Ορκίζονται 157 νέοι διασώστες στο ΕΚΑΒ

Nα και ένα καλό νέο! Σήμερα ορκίζονται 157 νέοι διασώστες στο Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και επικρατεί βεβαίως η ανάλογη αναμπουμπούλα, ακόμα και σε διοικητικό επίπεδο.

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Άμεση πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού από την Μedacs Healthcare

Συνεντεύξεις αρχές Φεβρουαρίου (3-4) πρόκειται να πραγματοποιήσει στην Αθήνα, η Μedacs Healthcare, με σκοπό την άμεση πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού που θα στελεχώσει κλινικές του Λονδίνου.

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Καζάνι που βράζει οι φαρμακοβιομηχανίες

Με καζάνι που βράζει μοιάζει η κατάσταση στα ενδότερα των φαρμακοβιομηχανιών. Είναι τόση η ηρεμία, λένε στελέχη τους –ιατρικοί επισκέπτες- που προκαλεί πανικό, καθώς ψυχανεμίζονται δυσάρεστες εξελίξεις.

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Κλινικές που υπολειτουργούν, προς παραχώρηση σε επενδυτές

Δημόσια νοσοκομεία που έχουν κλείσει -βλέπε κλινική Πατησίων που πλέον φιλοξενεί τα γραφεία του ΠΕΔΥ-ή υπολειτουργούν -βλέπε κλινική Αγ.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Στο στόχαστρο τα πλαστά πτυχία

Θέμα να ενημερώνονται για όλες τις προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού που γίνονται από τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας σκοπεύει να θέσει το αμέσως προσεχές διάστημα η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος.