Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Συναντιούνται τα μέλη του ΕΦΕΧ την επόμενη εβδομάδα

Συνάντηση ετοιμάζονται να έχουν την ερχόμενη εβδομάδα –στις 25 Ιανουαρίου- τα μέλη του Συνδέσμου Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης, προκειμένου να εκλέξουν νέο διοικητικό συμβούλιο αλλά και να κάνουν τον απολογισμό τους για το 2015.

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Τάση αποδέσμευσης από σκευάσματα

Τέσσερις φάκελοι μη συνταγογραφούμενων σκευασμάτων ετοιμάζονται να αλλάξουν χέρια. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και όπως φαίνεται θα έχουν άμεση -και ευτυχή- κατάληξη, την οποία πιθανότατα να πληροφορηθούμε εντός του μήνα.

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

ΜΗΣΥΦΑ: Αναμένοντας το ντεμπούτο στα σούπερ μάρκετ

Mπορεί η λίστα με τα Μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα που θα κυκλοφορήσουν στα σούπερ μάρκετ να αναμένεται μέχρι τα τέλη του μήνα, αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι θα κάνουν και άμεσα το ντεμπούτο τους σε αυτά.

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Από κόσκινο τα αναλώσιμα στα νοσοκομεία

Aπό κόσκινο -κατ' εντολή του Υπουργείου -περνά ο ΕΟΠΥΥ όλα τα αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία, καθώς οι υπερτιμολογήσεις δίνουν και παίρνουν.

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Στο δικαστήριο εργαζόμενοι κλινικής κατά της διοίκησης

Δεν πήρε τελικά δεύτερη αναβολή το δικαστήριο που είχαν εργαζόμενοι σε κλινική του Παγκρατίου με την διοίκηση της τελευταίας, με τους πρώτους να ζητούν 600.

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Ευαγγελισμός: Μεγάλη αναμονή για εξέταση

Αν θέλεις εξέταση στον Ευαγγελισμό, ας πούμε στο ανοσολογικό τμήμα, πρέπει να περιμένεις 3 μήνες για να γίνει -από 20 ημέρες που είναι το κανονικό διάστημα- καθώς τέλειωσαν τα αντιδραστήρια.

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Και άλλη κλινική ''τα έσπασε'' με τον ΕΟΠΥΥ

Mετά τη διακοπή της συνεργασίας του με κλινική της Λάρισας –σε πρώτη φάση θα είναι για ένα εξάμηνο - ο ΕΟΠΥΥ τα «έσπασε» την προηγούμενη εβδομάδα και με κλινική των Αθηνών που εδρεύει στα δυτικά προάστεια.

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016

Τάσεις διάσπασης στην Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών;

Σε εκλογές ετοιμάζεται να προχωρήσει η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών και συγκεκριμένα στις 30-1-2916, ημέρα που έχει συγκαλέσει τακτική γενική συνέλευση.

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2016

Θα τα πουν στο δικαστήριο

Σε δικαστική αίθουσα θα τα πουν αύριο το πρωί 24 εργαζόμενοι σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών με τη διοίκηση της τελευταίας, λόγω συσσωρευμένων οφειλών από το 2013.

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016

Ράμπο θα ξετρυπώνει τα "μαϊμού ασθενοφόρα"

Σχέδιο για ράμπο που θα ξετρυπώνει τα "μαϊμού ασθενοφόρα" ετοιμάζεται, όπως μαθαίνουμε. Το σχέδιο είχε εγκρίνει ο πρώην υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής και αν και είχε μπει για λίγο καιρό ‘’στον πάγο’’, λόγω της αλλαγής ηγεσίας στο Υπουργείο υγείας επανήλθε δριμύτερο, καθώς τα κρούσματα παραοικονομίας που έχουν δημιουργηθεί στο συγκεκριμένο πεδίο δράσης είναι πάρα πολλά, με τελικό θύμα και πάλι τον ασθενή.