Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Διακοπές με τον νου στην Αθήνα

Aν και βρίσκονται σε διακοπές τα περισσότερα στελέχη της φαρμακοβιομηχανίας, τα μάτια και τα αυτιά τους είναι στην Αθήνα, όπου σήμερα ανακοινώνονται κάποια νέα πρόσωπα στα υπουργεία.

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Αναμένουν την πολυπόθητη έγκριση

Ο στόχος που έχει τεθεί από την Επιτροπή Διαπραγμάτευσης είναι να αλλάξει σελίδα από Σεπτέμβρη με πιο γρήγορες διαδικασίες για την άμεση εισαγωγή νέων σκευασμάτων στην αγορά.

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

Τις επόμενες ημέρες ανακοινώνονται οι ημερομηνίες

Η αποστολή του φυσικού αρχείου των υποβολών μηνός Ιουνίου και Ιουλίου 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί επί του παρόντος. Αυτή την ενημέρωση έχουν οι πάροχοι από τον ΕΟΠΥΥ μετά από σχετική ανακοίνωση του τελευταίου, τονίζοντας ότι οι ακριβείς ημερομηνίες αποστολής θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

Μαστογραφικός έλεγχος από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Μετά από ένα τριήμερο μαστογραφικού ελέγχου Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη στα γραφεία της «Estee Lauder» στο Χαλάνδρι, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία συνεχίζει το έργο της και από σήμερα θα βρίσκεται στο Δήμο Περάματος μέχρι και το Σάββατο.

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Ένταξη του Ταμείου Λιμενικών στον ΕΟΠΥΥ

Aπό τον Σεπτέμβριο του 2020 αναμένεται η ένταξη του Ταμείου των Λιμενικών στον ΕΟΠΥΥ. Mε την έως τώρα ενημέρωση που υπάρχει, από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι συνταγές των ασφαλισμένων του Λιμενικού θα υποβάλλονται μαζί με τις συνταγές του ΕΟΠΥΥ, όπως αυτές των Ευρωπαίων πολιτών.

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020

Περιμένουν στην ουρά

Σήμερα έχει διοικητικό συμβούλιο η Επιτροπή Διαπραγμάτευσης και όπως μαθαίνουμε υπάρχει μεγάλος φόρτος, καθώς τα μεμονωμένα σκευάσματα του προηγούμενου διαστήματος που βρίσκονται στην ουρά είναι πολλά, πάνω από 60.

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020

Φαίνεται πως είναι μονόδρομος

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 3099/Β’/26-07-2020, παρατείνεται η ισχύς των κανόνων απόστασης και υποχρεωτικής χρήσης μάσκας εντός των διαγνωστικών κέντρων έως 04/08/2020.

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020

Θέλουν επειγόντως διακοπές

Πολλαπλή σκλήρυνση και ανοσοθεραπείες λέει το πρόγραμμα της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης και οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις σχετικές θεραπευτικές κατηγορίες θα πρέπει να ετοιμάζουν τα κιτάπια τους.

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020

Στα κάγκελα λόγω clawback

Στα κάγκελα βρίσκονται οι πάροχοι με τα σημειώματα clawback που έχουν αναρτηθεί. Ειδικά οι ιδιωτικές κλινικές που μετρούν και τα περισσότερα λουκέτα, παράγοντες λένε ότι τα σημειώματα Claw Back για το Α' και Β' εξάμηνο του 2019 για τις νοσηλειες ανέρχονται στο 30%.

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020

Απολύσεις εργαζομένων σε τμήμα κλινικής

Εμπόλεμη κατάσταση θυμίζει το εσωτερικό κλινικής, καθώς κατέβασαν ρολά σε ένα ολόκληρο τμήμα με ότι αυτό συνεπάγεται στο ανθρώπινο δυναμικό που εργάζονταν σε αυτό.