Επιστήμη & Ζωή

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012, 13:05

Προϊόντα με tadalafil

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών των ΗΠΑ, τα προϊόντα FIRMINITE caps, EXTRA STRENGTH INSTANT HOT ROD caps και LIBIDRON caps που διανέμονται στις ΗΠΑ, και περιέχουν τη φαρμακευτική ουσία Tadalafil είναι μη εγκεκριμένα και μπορεί να αποβούν επικίνδυνα για την υγεία του χρήστη.

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012, 12:59

Προσοχή στα προιόντα KABOOM και ONE FOR HER

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών του Καναδά, τα προϊόντα KABOOM action strips και ONE FOR HER caps που διανέμονται στoν Καναδά και παράγονται στις ΗΠΑ από άγνωστο εργοστάσιο μπορεί να αποβούν επικίνδυνα για την υγεία του χρήστη.

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012, 17:23

Anapen: πιθανό να εμφανίσει πρόβλημα κατά τη χρήση του

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμοδίων βρετανικών αρχών, το φαρμακευτικό προϊόν Anapen είναι πιθανό να εμφανίσει πρόβλημα κατά τη χρήση του.

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012, 12:37

Προσοχή στο σκεύασμα X-ROCK caps

Το προϊόν X-ROCK caps που διανέμεται στις ΗΠΑ και πιθανόν διακινείται στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου είναι μη εγκεκριμένο και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη.

Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012, 13:13

Προϊόντα με σιβουτραμίνη και σιλντεναφίλη

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα: Mince Belle, Everlax, Ever Slim Shake Mix Dietary Supplement Strawberry & Chocolate, Perfect Men Dietary Supplement, Herbal Drink Acai-Man Mangosteen Dietary Supplement διακινούνται χωρίς έγκριση των αρμόδιων φορέων.

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012, 12:10

Προσοχή στα σκευάσματα Regen Arouse και Regen Erect

Tα προϊόντα Regen Arouse Natural Female Enhancement και Regen Erect Natural Male Enhancement, συμπληρώματα φυτικής προέλευσης, περιέχουν την φαρμακευτική ουσία tadalafil.

Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012, 14:07

Προσοχή στο προϊόν 'Amorex Herbal Coffee'

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo προϊόν 'Amorex Herbal Coffee', σκόνη σε φακελίδια για την ενίσχυση της σεξουαλικής δραστηριότητας, περιέχει την φαρμακολογικά δραστική ουσία Thiomo Sildenafil, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του.

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012, 12:35

Προσοχή στo προϊόν 'Extra Strong Male Tonic Enhancer'

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo προϊόν 'Extra Strong Male Tonic Enhancer'-κάψουλες για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας, διακινείται χωρίς έγκριση των αρμόδιων φορέων και περιέχει φαρμακολογικά δραστικές ουσίες ανάλογες της Sildenafil.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012, 14:35

Μη εγκεκριμένα προϊόντα με sildenafil

Μη εγκεκριμένα σκευάσματα που μπορεί να αποβούν επικίνδυνα για την υγεία του χρήστη.

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012, 12:41

Προσοχή στο σκεύασμα QINGQINGS SLIMMING CAPSULES

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών του Ισραήλ, το προϊόν 'Qingqings Slimming Capsules', πιθανότατα κινεζικής προέλευσης, που προωθείται ως φυτικό προϊόν αδυνατίσματος, περιέχει τις φαρμακευτικές ουσίες σιβουτραμίνη και φαινολοφθαλεΐνη, και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη.