Επιστήμη & Ζωή

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011, 13:29

Προσοχή στα σκευάσματα ′Viriya′ και ′Imbiza for Men′

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα 'Viriya' και 'Imbiza for Men', κάψουλες για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας, προέλευσης Νότιας Αφρικής, διακινούνται χωρίς έγκριση των αρμόδιων φορέων.

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011, 13:49

Προσοχή στο προϊόν Stiff One Hard

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών του Καναδά, το προϊόν Stiff One Hard περιέχει ουσία ανάλογη της φαρμακευτικής ουσίας SILDENAFIL είναι μη εγκεκριμένο και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη.

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011, 15:50

Το φαρμακευτικό προϊόν UKRAIΝ δεν κυκλοφορεί νόμιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμοδίων αυστριακών αρχών, τo φαρμακευτικό προϊόν UKRAIΝ, amp. 5mg/5ml, που πωλείται κυρίως μέσω διαδικτύου, δεν κυκλοφορεί νόμιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011, 12:18

Επικίνδυνα προϊόντα με sildenafil

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα για την ενίσχυση της στυτικής λειτουργίας με την ονομασία 'King With Time Prolonged Afunction' και 'Hard Ten Days', περιέχουν τη φαρμακολογικά δραστική ουσία Sildenafil.

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011, 12:01

Κυκλοφορεί πλαστό προϊόν ′RADIAN MASSAGE CREAM′

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των κυπριακών αρχών, διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορεί πλαστό προϊόν με την ονομασία 'RADIAN MASSAGE CREAM'.

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011, 12:19

Εφεδρίνη σε προϊόντα προέλευσης Ταϊβάν

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, τα προϊόντα SHI SHEN TANG, DING CHUAN TANG, SHEN MI TANG, XU MING TANG που διανέμονται στις ΗΠΑ βρέθηκαν να περιέχουν εφεδρίνη.

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011, 15:07

Βρέθηκαν ψυχοφάρμακα σε παρτίδες του NUROFEN PLUS στη Βρετανία

Στη Βρετανία, παρτίδες του αναλγητικού NUROFEN PLUS βρέθηκαν να περιέχουν δισκία αντιψυχωσικού και αντιεπιληπτικού φαρμάκου.

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011, 12:20

Ουσία ανάλογη της sildenafil περιέχεται στα συμπληρώματα διατροφής LIBIDUS και LFW

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα LIBIDUS και LFW της εταιρείας Biogulf International, τα οποία διακινούνται παράνομα ως συμπληρώματα διατροφής κυρίως μέσω διαδικτύου, περιέχουν φαρμακολογικά δραστική ουσία ανάλογη της sildenafil.

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011, 13:02

Συμπληρώματα διατροφής νοθευμένα με σιβουτραμίνη

Τα συμπληρώματα διατροφής Slimforte Slimming caps, Slimforte Slimming Coffee και Meizitang Botanical Slimming Softgel, είναι νοθευμένα με τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη.

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2011, 13:52

Μη εγκεκριμένα προϊόντα αδυνατίσματος

Τα προϊόντα ACAI BERRY ABC, HYGIA FIT, SPORT BURNER, HEALTH SLIMMING COFFEE, INSTANT SLIM, 3X SLIMMING POWER, LI DA DAIDAIHUA, BOTANICAL SLIMMING περιέχουν SIBUTRAMINE και μπορεί να αποβούν επικίνδυνα για την υγεία του χρήστη.