Επιστήμη & Ζωή

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2011, 12:36

Το προϊόν Ripped Freak περιέχει υψηλή συγκέντρωση καφεΐνης

Το προϊόν Ripped Freak που διακινείται στην Ευρώπη από την εταιρεία Gymgrossisten Sweden μέσω διαδικτύου, περιέχει υψηλή συγκέντρωση καφεΐνης και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη.

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2011, 15:34

Νέοι περιορισμοί για τη λήψη νιμεσουλίδης

Νέους περιορισμούς στη χρήση σκευασμάτων που περιέχουν τη δραστική ουσία νιμεσουλίδη επιβάλλει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων.

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2011, 12:49

Προσοχή στο προϊόν BELINE caps

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Δανίας, το προϊόν BELINE caps, το οποίο δεν είναι εγκεκριμένο, περιέχει φαρμακευτικές ουσίες και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη.

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011, 12:25

Προσοχή στο FINASTERIDE για την τριχόπτωση

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμοδίων αμερικανικών αρχών, τo προϊόν FINASTERIDE της εταιρείας Re Growth Llc, το οποίο δεν είναι εγκεκριμένο, περιέχει φαρμακευτικές ουσίες και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη.

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011, 12:21

Προσοχή στο συμπλήρωμα ARPFARM Body Slim & Control

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo κινεζικής προέλευσης προϊόν ARPFARM Body Slim & Control, το οποίο διακινείται ως συμπλήρωμα διατροφής για απώλεια βάρους, περιέχει τις ουσίες σιβουτραμίνη και φαινολοφθαλεΐνη χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του.

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011, 12:19

Προσοχή στα σκευάσματα ESCIMAX-T, T-SENSE και SEXCELLENCE

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα κινεζικής προέλευσης προϊόντα ESCIMAX-T, T-SENSE και SEXCELLENCE, περιέχουν φαρμακολογικά δραστικές ουσίες, χωρίς να αναγράφονται στην επισήμανσή τους.

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011, 12:15

Το σκεύασμα Svelte 30 περιέχει σιβουτραμίνη

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo προϊόν Svelte 30, το οποίο διακινείται ως συμπλήρωμα διατροφής για απώλεια βάρους, περιέχει τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του.

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011, 12:15

Το σκεύασμα AFRICA BLACK ANT περιέχει Sildenafil

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι το κινεζικής προέλευσης προϊόν AFRICA BLACK ANT (κόκκινη και μαύρη συσκευασία), που διακινείται ως συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της σεξουαλικής δραστηριότητας, περιέχει την φαρμακολογικά δραστική ουσία Sildenafil.

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011, 12:25

Τα σκευάσματα Rock Hard Weekend και Pandora, περιέχουν Sildenafil

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα Rock Hard Weekend και Pandora, τα οποία διακινούνται στις ΗΠΑ χωρίς την έγκριση του FDA, περιέχουν τη φαρμακολογικά δραστική ουσία Sildenafil.

Τρίτη, 03 Μαΐου 2011, 13:02

Συμπλήρωμα διατροφής με την ουσία Sildenafil

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo προϊόν StiffNights, το οποίο διακινείται ως συμπλήρωμα διατροφής χωρίς να είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ, περιέχει τη φαρμακολογικά δραστική ουσία Sildenafil.