Συνεντεύξεις

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015, 15:35

Ποια είναι τα πιο απλά αλλά σημαντικά βήματα για την φροντίδα των ποδιών;

Τα πόδια μας είναι αυτά που σηκώνουν και όλο το βάρος του σώματός μας, με αποτέλεσμα να καταπονούνται καθημερινά. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να τα φροντίζουμε σωστά, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που ταλαιπωρούνται περισσότερο από κάθε άλλη εποχή του χρόνου.

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015, 16:35

Ο καθηγητής που πραγματοποίησε την πρώτη επιτυχή μεταμόσχευση πέους μιλά στο iatronet

Ο καθηγητής Ουρολογίας Andre van derMerwe, ο πρώτος και μόνος γιατρός που έχει επιτύχει μεταμόσχευση ανδρικού γεννητικού οργάνου παγκοσμίως παρουσίασε για πρώτη φορά διεθνώς, τη μέθοδό του, στη χώρα μας στο 2ο Συνέδριο Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και Αναπαραγωγής που διοργάνωσε στη χώρα μας το Ανδρολογικό Ινστιτούτο και η Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας.

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015, 14:44

IMI: Πρωτοπόρα Eυρωπαϊκή δράση για την ενίσχυση της καινοτομίας στην ιατρική

Συνέντευξη στο iatronet του Σταύρου Μαλά, ερευνητή-γενετιστή και πρώην υπουργού Υγείας Κύπρου, με αφορμή την ετήσια συνάντηση του ΙΜΙ (Innovative Medicines Initiave) που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015, 15:17

Γεώργιος- Ιωάννης Τσιάνος: Ο γιατρός- αθλητής που εξερευνά τα όρια του οργανισμού μας

Συνέντευξη του γιατρού- αθλητή Γεώργιου Ιωάννη Τσιάνου, που έχει επιχειρήσει επιτυχώς ορισμένες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που φέρνουν τον οργανισμό στα όριά του, στο Ιatronet.

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015, 18:45

Παγκόσμια ημέρα διακοπής καπνίσματος

Η επιδημία του καπνίσματος σχετίζεται με έξι εκατομμύρια θανάτους το χρόνο. Δραστικά μέτρα λαμβάνονται από τα περισσότερα κράτη, με άλλο βαθμό υλοποίησης και αποτελεσματικότητας.

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, 18:08

Νέες θεραπείες και τεχνικές βοηθούν στη θεραπεία του διαβητικού έλκους

Για το διαβητικό έλκος μιλά στο Ιatronet.gr ο κ. Τριαντάφυλλος Διδάγγελος, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας Διαβητολογίας ΑΠΘ, Πρόεδρος Διαβητολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος.

Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015, 16:21

ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Επενδύσεις ανάπτυξης το 2015 σε μια δύσκολη αγορά φαρμάκου

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Ανδρέας Γαλανόπουλος αποτυπώνει την εικόνα της αγοράς φαρμάκου σε συνέντευξή του στο iatronet.gr

Παρασκευή, 01 Μαΐου 2015, 09:15

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα τρέχει για την πρόληψη του καρκίνου του στήθους

Η κ. Τσουμελέκα μίλησε στο iatronet.gr για τη συμμετοχή της στη σημαντική αυτή προσπάθεια.

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015, 13:01

Karabinis Medical: Μακροχρόνιες επενδύσεις για κάλυψη πραγματικών αναγκών υγείας

Συνέντευξη του προέδρου της εταιρίας κ. Απ. Καραμπίνη, για τη δραστηριοποίηση της εταιρίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014, 12:18

Νεότερες εξελίξεις στην ογκολογία

O Καθηγητής Δημήτριος Μπαφαλούκος Ογκολόγος Παθολόγος, αναφέρει τις σημαντικότερες εξελίξεις συμβαίνουν στις στοχευμένες θεραπείες δηλαδή στη χρήση ειδικών φαρμάκων τα οποία στοχεύουν συγκεκριμένες μεταλλάξεις γονιδίων, υπεύθυνων κυρίως για τη μεταστατική νόσο, που είναι διαφορετικά για κάθε όγκο.