Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010, 13:24

Τα επικίνδυνα νοσοκομειακά απόβλητα καταλήγουν πάλι φύρδην μίγδην στη χωματερή

Διασκορπισμένο γύρω από τον Ασπρόπυργο βρίσκεται μέρος της εξαιρετικά επικίνδυνης τέφρας των τοξικών αποβλήτων των νοσοκομείων, κατήγγειλε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Λεβέντης, κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησής του προς την Υπουργό Υγείας για τη διαχείριση των νοσοκομειακών αποβλήτων.

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010, 19:03

Χωρίς διοίκηση το νοσοκομείο Τρικάλων εν μέσω σημαντικών ελλείψεων

Χωρίς διοίκηση παραμένει το νοσοκομείο Τρικάλων εν μέσω σημαντικών ελλείψεων, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Μουλόπουλος.

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010, 14:16

Συγκρότηση της πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής Μεσσηνίας

Στο θέμα της συγκρότησης της πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής Μεσσηνίας αναφέρεται η ερώτηση του Φώτη Κουβέλη και Βασίλη Μουλόπουλου.

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010, 13:55

Προβλήματα στη λειτουργία του ΠΑ.Γ.Ν.Η και κατάρρευση του Ε.Σ.Υ.

Τα προβλήματα στη λειτουργία του ΠΑ.Γ.Ν.Η και η κατάρρευση του Ε.Σ.Υ. είναι το θέμα της ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Κριτσωτάκη.

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010, 13:49

Στελέχωση και λειτουργία του ΚΕ.ΠΕ.Π Πόμπιας

Κέντρο Περίθαλψης Παιδιών στην Πόμπια, αντιμετωπίζει προβλήματα που αφορούν στη στελέχωσή του με το αναγκαίο προσωπικό, την έγκριση νέου Οργανισμού καθώς και τη στέγαση του Κέντρου σε ιδιόκτητο κτήριο, σύμφωνα με την ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Κριτσωτάκη.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010, 13:35

Σοβαρότατα προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου Σπάρτης

Συνεχίζονται τα χρόνια και ανεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σπάρτης, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Μουλόπουλος, Φώτης Κουβέλης και Θανάσης Λεβέντης.

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010, 14:22

Αυθαίρετη εγκατάσταση και λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Στο θέμα της αυθαίρετης εγκατάσταση και λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας πλησίον συγκροτήματος σχολικών κτιρίων αναφέρεται η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη και Τάσου Κουράκη.

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010, 19:24

Σοβαρές ελλείψεις στο ΕΚΑΒ Βόρειας Ελλάδας

Ερώτηση προς την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με τις σοβαρές ελλείψεις στο ΕΚΑΒ Βόρειας Ελλάδας, κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Βαΐτσης Αποστολάτος.

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010, 14:13

Περικοπή επιδόματος και επιστροφή χρημάτων αναδρομικά από τους εργαζόμενους στο Αιγινήτειο

Το θέμα της περικοπής επιδόματος και επιστροφής χρημάτων αναδρομικά από τους εργαζόμενους στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο Αθηνών αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Μουλόπουλου.

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010, 16:23

Αδιαφανείς επιλογές στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας

Στο θέμα των αδιαφανών επιλογών στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη.