Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009, 12:38

Υπολειτουργεί το Κέντρο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας 'ΦΑΡΟΣ'

Υπολειτουργεί λόγω έλλειψης πόρων το Κέντρο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας 'ΦΑΡΟΣ' στη Σάμο, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2009, 17:28

Aνθρωπιστική καταστροφή σε καταυλισμό αλλοδαπών

Το θέμα της πυρκαγιάς και της καταστροφής σε αυτοσχέδιο καταυλιαμό αλλοδαπών στην Πάτρα, αφορά η ερώτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Θάλειας Δραγώνα.

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2009, 16:11

Κατάρρευση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης

Το θέμα της κατάρρευσης της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης και του προγράμματος ‘Ψυχαργώς’,αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μ. Σκουλάκη.

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2009, 14:45

Αποχωρεί ο Δήμος Κω από την αστική εταιρία 'Ιπποκράτης'

Το θέμα της απόφασης αποχώρηση του Δήμου Κω από την αστική εταιρία 'Ιπποκράτης' Κέντρο Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών, θίγει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρης Ψαριανός.

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009, 12:12

ΠΑΣΟΚ: Προτεραιότητα η προώθηση της ψυχικής υγείας

'Η προώθηση της Ψυχικής Υγείας θα πρέπει να αποτελέσει εθνική και ευρωπαϊκή πολιτική μας προτεραιότητα', δήλωσε η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Τζαμπάζη μετά την ομόφωνη υιοθέτηση της έκθεσής της.

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009, 17:11

Ανάγκη λήψης μέτρων για τη διακομιδή ασθενών στις Κυκλάδες

Στο θέμα της επιτακτικής ανάγκης λήψης μέτρων για την επίλυση του προβλήματος διακομιδής των ασθενών στο Νομό Κυκλάδων αναφέρεται η ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, 'Αννας Φιλίνη.

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009, 14:56

Τα μικροσωματίδια ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα στο Αλιβέρι

Υψηλές συγκεντρώσεις επικίνδυνων αιωρούμενων μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα της ευρύτερης περιοχής του Αλιβερίου, έχει καταγράψει μελέτη του Ε.Μ.Π., αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009, 12:34

Μεταστέγαση του υπουργείου Υγείας στο Κέντρο Τύπου στο Μαρούσι

Στο θέμα της μεταστέγασης του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στις Ολυμπιακές κτιριακές εγκαταστάσεις του Κέντρου Τύπου στο Μαρούσι, αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη.

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009, 13:28

Μετάταξη υπαλλήλου από το Γενικό Νοσοκομείο Μελισσιών

Στο θέμα της μετάταξης υπαλλήλου από το Γενικό Νοσοκομείο Μελισσιών 'Αμαλία Φλέμιγκ' αναφέρεται στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης.

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009, 17:09

Αποκλεισμός ΕΚΑΒ Χανίων από Προκήρυξη ΑΣΕΠ

Δριμεία επίθεση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλο έκανε σήμερα στη Βουλή, ο Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ, κ. Μ. Σκουλάκης κατηγορώντας την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αλλά και την Κεντρική Διοίκηση του ΕΚΑΒ ‘γα συνεχιζόμενη υποστελέχωση του Τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ’.