Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2008, 13:10

Μην τολμήσετε να εκποιήσετε τα 120 στρέμματα του ΘΧΠΧ σε ιδιώτες

Σκληρή κριτική προς την πολιτική ηγεσία του Υπ.Υγείας άσκησε ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Χανίων, κ. Μ. Σκουλάκης κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή για την κατάρρευση του συστήματος κοινωνικής φροντίδας στη χώρα μας.

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2008, 12:54

ΠΑΣΟΚ: Σε οριακό σημείο οι Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης

Σε οριακό σημείο έχουν πλέον φτάσει οι Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, οι οποίες παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης στους ψυχικά ασθενείς ενοίκους τους, αναφέρει στην ερώτησή της η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θάλεια Δραγώνα.

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2008, 10:53

Νοσοκομεία χωρίς φάρμακα με το νέο σύστημα προμηθειών

Η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Λεβέντη για τις ελλείψεις των νοσοκομείων λόγω του νέου συστήματος για τις προμήθειες συζητήθηκε στη Βουλή.

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2008, 14:05

ΣΥΡΙΖΑ: Η υγεία στην Αμοργό νοσεί

Στα σοβαρά και χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αμοργός στον τομέα της προστασίας της υγείας και τη ζωής των κατοίκων της αναφέρεται στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008, 19:13

ΣΥΡΙΖΑ: Κέντρα Πρόληψης ΟΚΑΝΑ και Αυτοδιοίκησης

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στα 72 Κέντρα Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ και της Αυτοδιοίκησης, καθώς εκκρεμεί η λύση των προβλημάτων τους, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρης Ψαριανός.

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008, 13:12

Πλήρωση κενών οργανικών θέσεων στο Γ.Ν Τρικάλων

Συζητήθηκε πίκαιρη ερώτηση για την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γ.Ν Τρικάλων, που κετέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης.

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008, 13:05

ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα λειτουργίας στο Νοσοκομείο 'Αττικόν'

Στα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου 'Αττικόν' αναφέρεται στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008, 16:35

ΣΥΡΙΖΑ: Νοσοκομείο Δράμας ' Ώρα μηδέν '

Ερώτηση με τίτλο Νοσοκομείο Δράμας 'Ώρα μηδέν ' κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου.

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008, 12:38

Πλήρωση κενών οργανικών θέσεων στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Το θέμα της πλήρωσης κενών οργανικών θέσεων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, θίγει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης.

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008, 12:34

ΣΥΡΙΖΑ: Κινητές Μονάδες Ψυχικής Υγείας στις Κυκλάδες

Στο θέμα των κινητών μονάδων ψυχικής υγείας στις Κυκλάδες αναφέρεται η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, 'Αννας Φιλίνη και Θανάση Λεβέντη.