Ομορφιά

Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015

Χαλάρωση μπράτσων και μηρών: Σύσφιξη με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων

Έχετε αντιαισθητική χαλάρωση στα μπράτσα ή στους μηρούς; Οι ραδιοσυχνότητες σας δίνουν τη λύση για να μεταμορφώσετε και να σφίξετε τα χέρια και τα πόδια σας.

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015

Πώς θα φροντίσετε την επιδερμίδα των χεριών σας

Το δέρμα στα χέρια είναι εξαιρετικά λεπτό και τα σημάδια γήρανσης πάνω τους είναι ορατά όταν δεν τα φροντίζουμε σωστά. Τι πρέπει να κάνουμε για τη φροντίδα των χεριών.

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Κολλαγόνο: Πόσο απαραίτητο είναι;

Πώς μπορείτε να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό, ελαστικό και σφριγηλό; Ποια είναι η σημασία του κολλαγόνου στον οργανισμό μας. Τι ισχύει με το πόσιμο κολλαγόνο;

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Μυστικά για όμορφα και λαμπερά μάτια

Η περιποίηση των βλεφαρίδων, του σακουλιασμένου δέρματος, οι κρέμες ματιών, το σωστό βάψιμο και οι μακριές βλεφαρίδες θα σας δώσουν νεανική εμφάνιση και λάμψη.

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Μεγαλώνοντας με στυλ: Πολύτιμα μυστικά ομορφιάς

Το πρόχειρο φαγητό, το κάπνισμα, το αλκοόλ και το άγχος βοηθούν το χρόνο να επηρεάσει αρνητικά την επιδερμίδα, τα μαλλιά και τη σφριγηλότητα του σώματός μας. Μυστικά που θα μας δείχνουν όμορφες και σε ‘’ώριμη’’ ηλικία.

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Πώς να φροντίσετε τις ρυτίδες στο λαιμό σας

Αν θέλετε ο λαιμός σας να διατηρηθεί πολλά χρόνια χωρίς ρυτίδες και χαλάρωση, θα πρέπει να εντάξετε την περιποίησή του στο καθημερινό σας πρόγραμμα και να μην αμελείτε τη φροντίδα του. Συμβουλές φροντίδας του λαιμού.

Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015

Τατουάζ: Τι θα πρέπει να γνωρίζετε

Είτε ανήκετε στην κατηγορία αυτών που ήδη έχουν κάνει τατουάζ είτε διστάζετε να το κάνετε, καλό θα είναι να γνωρίζετε αυτά που συμβουλεύουν οι ειδικοί για το θέμα.

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2015

Είναι επικίνδυνες οι βαφές μαλλιών;

Πολλές γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους. Είναι επικίνδυνες οι βαφές για την υγεία; Τι θα πρέπει να προσέχουμε;

Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015

Αποτρίχωση: Ποιες είναι οι νέες μέθοδοι

Οι παλιές μέθοδοι αποτρίχωσης έχουν ξεπεραστεί, δίνοντας τη θέση τους στη νέα τεχνολογία, που δίχως πόνο και χρόνο δίνει λύση. Δείτε τις νέες μεθόδους αποτρίχωσης.

Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

Το μακιγιάζ του ρεβεγιόν: Πώς θα βαφτώ για να λάμψω!

Αν θέλετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στις φετινές εορταστικές σας εξόδους, ακολουθήστε μερικές απλές και έξυπνες συμβουλές που αφορούν το μακιγιάζ μιας ξεχωριστής βραδιάς.