Τέρψη & Ζωή

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

10 τρόποι να ξεκουράζετε το μυαλό σας

Ακόμη και τα πιο δυνατά μυαλά χρειάζονται ξεκούραση. Δείτε πώς θα αναζωογονήσετε το μυαλό σας με δέκα απλούς τρόπους, ώστε να μην 'κλατάρει' ο εγκέφαλός σας από τις υπερωρίες και να έχει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

10 εμπόδια στην ευτυχία σας και πώς να τα αποφύγετε

Γκρινιάζετε ασταμάτητα. Κατηγορείτε τους άλλους για ό,τι σας συμβαίνει. Κριτικάρετε τους πάντες και τα πάντα. Και άλλες εφτά κακές συνήθειες που πρέπει να κόψετε για να γίνετε ευτυχισμένοι.

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012

Πρωινό ξύπνημα: Πώς θα το καταφέρετε

Μισείτε το πρωινό ξύπνημα αλλά είστε αναγκασμένοι να το υποστείτε; Δείτε τις συμβουλές των «πρωινών τύπων» για πιο ευχάριστο πρωινό ξύπνημα και… κλείστε το snooze από το ξυπνητήρι.

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012

Οι μισοί 'Ελληνες δεν είναι ικανοποιημένοι με την εργασία τους

Ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους δεν είναι ικανοποιημένοι με την δουλειά τους. Αυτό υποδεικνύει η πρόσφατη έρευνα της Randstad.

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Δώστε ώθηση στα meeting

Πώς θα γίνει το meeting λιγότερο χρονοβόρο, πιο ενδιαφέρον και πιο αποδοτικό; Ποιος είναι ο ρόλος του team-leader και πώς μπορούν να βοηθήσουν οι συμμετέχοντες; Συμβουλές για να αξιοποιείτε κάθε λεπτό από τις επαγγελματικές σας συναντήσεις.

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκεντρώσουυυ: 8 tips για λιγότερο… χάζεμα

Το σώμα σας βρίσκεται στο γραφείο, όμως το μυαλό σας ταξιδεύει; Δυσκολεύεστε να εστιάσετε σε μία εργασία και παρασύρεστε από το καθετί που συμβαίνει στο γραφείο; Συμβουλές για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να ξεμπερδέψετε με τη δουλειά… μια ώρα αρχύτερα.

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Να μείνω ή να φύγω; 5 νέοι απαντούν στο δίλημμα

Είναι η φυγή η μόνη λύση; Βαλίτσες για μια καλύτερη επαγγελματική ευκαιρία ή πείσμα για μια καλύτερη Ελλάδα; Δύο νέοι μας εξηγούν γιατί αποφάσισαν να ρίξουν μαύρη πέτρα και άλλοι τρεις γιατί αποφάσισαν να σηκώσουν εδώ το βάρος της δικής τους.

Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2012

Παραλίες Λάρισας: Κι όμως, υπάρχουν!

Αν υπάρχουν δυο - τρία μέρη στην Ελλάδα στα οποία ο καύσωνας επιδεικνύει ιδιαίτερη αδυναμία, σίγουρα ένα από αυτά - ίσως το κορυφαίο - είναι η πόλη της Λάρισας.

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Χαλκιδική: Δυο πόδια για το καλοκαίρι

Κασσάνδρα ή Σιθωνία; Summer clubbing ή το jazz της φύσης; Πρώτο ή δεύτερο πόδι; Όποια κι αν είναι η επιλογή, το σίγουρο είναι πως στον παράδεισο της Βόρειας Ελλάδας θα βρούμε τις πιο όμορφες τιρκουάζ γωνιές και τα πιο φιλόξενα χωριά για να ξεκαλοκαιριάσουμε.

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Όσα μας έμαθαν οι καλοκαιρινές διακοπές

Πήγαμε, είδαμε, πάθαμε και μάθαμε: Οι πατροπαράδοτες καλοκαιρινές διακοπές μάς παραδίδουν 8+1 ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικού ταξιδιωτικού παραλογισμού κι εμείς παίρνουμε άριστα, προβιβαζόμαστε στο επόμενο καλοκαίρι και αποβιβαζόμαστε στην καθημερινότητα.