Τέρψη & Ζωή

Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010

Γύθειο: Ένα νησί στην πόρτα της Μάνης

Νεοκλασικά σε παστέλ αποχρώσεις σκαρφαλώνουν την πλαγιά ενός κατάφυτου λόφου, απέναντι από το νησάκι που στέγασε τον αρχαιότερο παράνομο έρωτα. Ο ρομαντισμός του Γυθείου καθρεφτίζεται, εδώ και αιώνες, στα βαθυγάλαζα νερά του.

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

Τελετές διαζυγίων η νέα μόδα στην Ιαπωνία

Όρκους αιώνιου χωρισμού ενώπιον φίλων και γνωστών δίνουν τον τελευταίο καιρό πολλά ζευγάρια στην Ιαπωνία, τα οποία επιλέγουν με μία μεγαλόπρεπη τελετή διαζυγίου να δώσουν το πιο χαρούμενο τέλος στον αποτυχημένο γάμο τους.

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

Λευκίμμη: Μα, είναι αυτή η Κέρκυρα;

Εξωτικοί αμμόλοφοι που φέρνουν στο νου την απεραντοσύνη της ερήμου, ξεχασμένα στο χρόνο ορεινά χωριά, μοναδικά φυσικά τοπία κι η μεγαλύτερη παραλία που θα συναντήσετε σε νησί. Κι όμως, είστε ακόμα στην Κέρκυρα.

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Συνέντευξη: Το πριν, το μετά και το δια ταύτα

Η πρόσληψη περνά από την προσωπική επαφή μας με τον εργοδότη. Πως πρέπει να 'δράσουμε' πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της περιβόητης συνέντευξης.

Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2010

Βελτιώστε την απόδοσή σας - Τα μυστικά της οργάνωσης

Νιώθετε ότι η δουλειά καταλαμβάνει υπερβολικά μεγάλο μέρος της ημέρας σας; Ότι οι υποχρεώσεις έχουν μαζευτεί βουνό και ο χρόνος δεν επαρκεί; Το πιο πιθανό είναι ότι κάτι κάνετε λάθος. Προγραμματίστε σωστά τον χρόνο σας στο γραφείο, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Πώς θα εξοικονομήσετε βενζίνη

Αδειάστε το πορτμπαγκάζ, φουσκώστε τα λάστιχα. Και δώδεκα ακόμα tips για να πηγαίνετε πιο μακριά πληρώνοντας λιγότερα.

Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

30 ιδέες για καλύτερες ιδέες

Πώς θα μπορούσατε να γίνετε πιο δημιουργικοί; Τριάντα tips για να έχετε καλύτερες επαγγελματικές ιδέες.

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010

Μυστράς: Τα μυστικά του κάστρου

Μια βυζαντινή καστροπολιτεία ισορροπεί στον απόκρημνο λόφο του Ταΰγετου, που αγναντεύει από ψηλά τον λακωνικό κάμπο. Δένουμε κορδόνια και ξεκινάμε την ανάβαση στα λιθόκτιστα μονοπάτια της Ιστορίας.

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

Παγασητικός: Όταν το Πήλιο ακουμπά τη θάλασσα

Η ήσυχη, δυτική πλαγιά του Πηλίου «βουτά» στα γαλανά νερά του Παγασητικού, στολίζοντας τις όχθες του με τέσσερα πανέμορφα ψαροχώρια που εγγυώνται ειδυλλιακά ανοιξιάτικα weekends. Οδηγούμε την παράκτια διαδρομή από τον Βόλο μέχρι το Τρίκερι, χορταίνοντας άρωμα θαλασσινό και παραδοσιακούς μεζέδες.

Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010

Δέκα tips για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας

Δύσκολοι καιροί για νέα ανοίγματα, αλλά σε κάθε περίπτωση ο τολμών νικά – πόσο μάλλον αν έχει και την κατάλληλη στήριξη. Δέκα χρήσιμες συμβουλές για νέους επιχειρηματίες.