Τέρψη & Ζωή

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2009

Σχέση και δουλειά: Tips για τους 'Δον Ζουάν' του γραφείου

Το ξανθό αγγελάκι σας πέτυχε με το βέλος του εν ώρα... εργασίας; Μην σας πιάνει άγχος. Υπάρχουν τρόποι να συγκαλύψετε την ερωτική σας σχέση, χωρίς να βρεθείτε εσείς ή το έτερον σας ήμισυ σε δύσκολη –επαγγελματικά– θέση. Μάθετε πως.

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

Πρέσπες: Ιστορίες της δικής μας όχθης

Επισκεφθήκαμε τον μεγαλύτερο εθνικό δρυμό στην Ελλάδα, κάναμε βαρκάδα στην εντυπωσιακή λίμνη των Βαλκανίων, περπατήσαμε δίπλα σε ερειπωμένους ναούς και παρατηρήσαμε σπάνια πουλιά και ψάρια. Και όλα αυτά με ορμητήριο την αρχοντική Φλώρινα. Ακολουθήστε μας.

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009

Αράχωβα: Μεταξύ ρόδου και ξίφους

Τόσο εύκολο να τη λατρέψεις, άλλο τόσο να τη μισήσεις. Μέχρι να ξαναπερπατήσεις τα λιθόκτιστα σοκάκια της, να ανέβεις τα διακόσια εξήντα σκαλιά της, να πιεις άλλη μία ζεστή σοκολάτα στο αγαπημένο σου café χαζεύοντας το χιόνι να πέφτει. Και να της τα συγχωρήσεις όλα.

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009

George Clooney: 'H ζωή μου δεν διαφέρει, απλώς μεγεθύνεται'

Ο διάσημος εργένης και ένας από τους πιο σέξι άντρες του πλανήτη, George Clooney, μιλάει στο In2life σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα. Η νέα του σχέση, οι διάσημοι φίλοι του, οι δύο νέες του ταινίες και το (μακρινό) ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2009

Αρκτική: Βόρειος... όχι πια παγωμένος Ωκεανός

Σε δέκα χρόνια το πολύ η Αρκτική θα είναι εξολοκλήρου πλεύσιμη τα καλοκαίρια, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών της τελευταίας επιστημονικής αποστολής. Οι νέοι ορίζοντες που ανοίγονται στη διεθνή ναυτιλία, αλλά και τα εφιαλτικά σενάρια καταστροφής του πλανήτη.

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2009

Έπιπλα με την πατίνα του…προσωπικού σας στιλ

Η τραπεζαρία της μαμάς που μισείτε θανάσιμα, ένας παλιός καθρέφτης με τελείως ντεμοντέ πλαίσιο, μία καρέκλα που σκέφτεστε να πετάξετε γιατί απλά πιάνει χώρο… έπιπλα παλιά που κάποτε είχαν μία χρηστική αξία -ενδεχομένως και διακοσμητική ανάλογα με την οικιακή μόδα της εκάστοτε εποχής- αποτελούν ιδανικούς υποψήφιους για παλαίωση και 'πατινάρισμα'.

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009

Parking στο Μετρό: Για μια θέση στον... ίσκιο

Ατελείωτες βόλτες γύρω από τους σταθμούς προς εύρεση μιας θέσης παρκαρίσματος. Ώρες χαμένες, εκνευρισμός, απελπισία, κλήσεις. Δίνουμε τέλος στο κυνήγι του χαμένου... πάρκινγκ και βρίσκουμε τα μέρη που μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας κοντά στο μετρό, γλιτώνοντας το ροζ χαρτάκι της τροχαίας. Οι τιμές και οι τυχόν διακανονισμοί.

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009

Αναγνωρίζοντας τις ευκαιρίες

Θυμάστε την εποχή που ξεκινούσατε την επαγγελματική σας πορεία με όνειρα και σχέδια για το μέλλον; Που ήσασταν έτοιμοι να κυνηγήσετε την πρώτη ευκαιρία και δεν φοβόσασταν το ρίσκο; Αυτή η εποχή δεν έχει ακόμα περάσει, αρκεί να το αναγνωρίσετε.

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009

Εδώ είναι Βαλκάνια: 3 πόλεις ανακάλυψη

Τρεις πόλεις που ίσως να έχετε ακουστά. Ίσως και όχι. Τρεις πόλεις με Ιστορία. Τρεις πόλεις με κουκλίστικα ιστορικά κέντρα, καταγάλανα ποτάμια και χαλαρούς ρυθμούς ζωής. Γεμίζουμε ντεπόζιτα και απαρνιόμαστε τις βαλκανικές πρωτεύουσες για τα μάτια του Mostar, του Novi Sad και της Koprivshtitsa.

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2009

Τσαγκαράδα: Στο μαγεμένο δάσος του Ανατολικού Πηλίου

Αιωνόβια πλατάνια, τρεχούμενα νερά, παραδοσιακά αρχοντικά, λιθόκτιστα καλντερίμια. Όλα όσα αγαπάμε στο Πήλιο είναι εδώ, σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του. Τριγύρω, ένα παραμυθένιο δάσος, που στα ξέφωτά του ίσως κοιμούνται νεράιδες.