Video

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 08:41

LIVE μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής

«Colorectal Laparoscopic Surgical Skills»C.LA.S.S. COURSES 20202ος κύκλος σεμιναρίων Λαπαροσκοπικών Κολεκτομών με απευθείας μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής.

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, 09:27

Παιδιά και πολλαπλή σκλήρυνση

Η Μαρία Αναγνωστούλη, Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας, Υπεύθυνη Ερευνητικού Εργαστηρίου Ανοσογενετικής, 1ης Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής, ΕΚΠΑ, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, επισημαίνει ότι δυστυχώς η πολλαπλή σκλήρυνση δεν αφήνει απέξω την παιδική και εφηβική ηλικία.

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020, 11:03

Εγκυμοσύνη και πολλαπλή σκλήρυνση

Η Μαρία Αναγνωστούλη, Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας, Υπεύθυνη Ερευνητικού Εργαστηρίου Ανοσογενετικής, 1ης Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής, ΕΚΠΑ, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, επισημαίνει ότι, πλέον δεν είναι επικίνδυνη η εγκυμοσύνη γυναικών με πολλαπλή σκλήρυνση, καθώς έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020, 10:42

Η κρυμμένη αλήθεια πίσω από τη μετάδοση του κορωνοϊού μέσω τροφίμων!

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων και Ποτών, σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, ανέφερε ότι δεν θεωρείται πιθανό ο ιός να επιμολύνει τον άνθρωπο μέσω της τροφής.

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020, 22:09

Πώς σχετίζεται το στρες με την πολλαπλή σκλήρυνση

Η Μαρία Αναγνωστούλη Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας, Υπεύθυνη Ερευνητικού Εργαστηρίου Ανοσογενετικής, 1ης Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής, ΕΚΠΑ, Αιγινήτειο Νοσοκομείο επισημαίνει ότι το στρες έχει αποδειχθεί πως μπορεί και να επιτείνει την έναρξη της πολλαπλής σκλήρυνσης αλλά και να αυξήσει τις υποτροπές της νόσου.

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020, 21:10

COVID-19 και νευρικό σύστημα

Η Μαρία Αναγνωστούλη Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας, Υπεύθυνη Ερευνητικού Εργαστηρίου Ανοσογενετικής, 1ης Παν/κής Νευρολογικής Κλινικής, ΕΚΠΑ, Αιγινήτειο Νοσοκομείομας εξηγεί πως επηρεάζει ο COVID-19 το νευρικό σύστημα.

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020, 11:44

Η καθημερινότητα των ατόμων με διαβήτη. Προβλήματα, νέες προκλήσεις στην εποχή της πανδημίας

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη. Η κ.

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, 13:04

Σακχαρώδης Διαβήτης: Η μεταβολική μάστιγα του 21ου αιώνα. Σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις

Η ομιλία του κου Μελιδώνη στην διαδικτυακή ημερίδα του iatronet.gr επικεντρώθηκε, ανάμεσα στα άλλα στα αίτια που προκαλούν τον διαβήτη, την αλλαγή του τρόπου ζωής, συμπεριλαμβανομένων διεθνών μελετών για την πορεία της ασθένειας, τις νέες θεραπευτικές μεθόδους αλλά και τις νεότερες επιστημονικές ανακαλύψεις.

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, 11:15

Διαιτητική αντιμετώπιση στον Διαβήτη: Νεότερα δεδομένα

Ο κ. Δημοσθενόπουλος που συμμετείχε διαδικτυακή ημερίδα του iatronet.gr με τίτλο "Διαβήτης και σύγχρονες προσεγγίσεις", αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στο θέμα της διατροφής που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ρύθμιση του διαβήτη.

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 17:38

H Συμβολή του Ελληνικού Φαρμάκου στην υγεία, την οικονομία και την απασχόληση

Ένα δίλεπτο infographic video παρουσιάζει τα στοιχεία που καθιστούν το Ελληνικό Φάρμακο ως τον αδιαμφισβήτητο μοχλό ανάπτυξης της χώρας μας.