Video

Φίλτρα άρθρων

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017, 12:24

29 Οκτωβρίου Παγκόσμια Μέρα Ψωρίασης

Σπάζοντας τα όρια για τους ανθρώπους με ψωρίαση. Το επίσημο βίντεο της IFPA για την Παγκόσμια Μέρα Ψωρίασης υποτιτλισμένο στα ελληνικά.

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017, 16:10

Σκλήρυνση κατά πλάκας

Εξειδικευμένες υπηρεσίες διάγνωσης, θεραπείας και παρακολούθησης των πασχόντων από Πολλαπλή Σκλήρυνση (γνωστή ως Σκλήρυνση κατά Πλάκας) και άλλα Απομυελινωτικά Νοσήματα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, προσφέρει το νέο Τμήμα Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Απομυελινωτικών Νοσημάτων του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017, 09:35

Μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τα εμβόλια

Mία μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία ξεκίνησε στη χώρα μας με βασικό μήνυμα ‘Εμβολιάζομαι – Θωρακίζομαι’, με σκοπό την αφύπνιση του κοινού για την αξία του εμβολιασμού.

Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017, 12:53

Ξεχασμένες ασθένειες επιστρέφουν απειλητικές

Το αντιεμβολιαστικό κίνημα αποτελεί αιτία για την επανεμφάνιση παλιών λοιμώξεων, λόγω άρνησης των γονιών να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017, 12:32

Η ασθένεια δεν κοιμάται ποτέ. Ούτε κι εμείς.

Μία καμπάνια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων, προσαρμοσμένη για την Ελλάδα από τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος.

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017, 17:03

Σεμινάρια Λαπαροσκοπικών Κολεκτομών

Η ΣΤ’ Χειρουργική Κλινική του ΥΓΕΙΑ οργανώνει κάθε χρόνο, Σεμινάρια Λαπαροσκοπικών Κολεκτομών / C.L.A.S.S. (Colorectal Laparoscopic Surgical Skills) με στόχο, μετά την ολοκλήρωση της Κλινικής Εκπαίδευσης στις Λαπαροσκοπικές Κολεκτομές οι συμμετέχοντες χειρουργοί θα είναι σε θέση: - Να γνωρίζουν τις παραμέτρους που μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα των επεμβάσεων στο παχύ έντερο και το ορθό.

Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017, 16:39

Ένα διαφορετικό ιατρείο στο Ανδρέας Συγγρός

Οι ‘απρόσωποι’ χώροι αναμονής των Ιατρείων Ψωρίασης και Διαπυητικής Ιδρωταδενίτιδας απέκτησαν φωτεινά χρώματα και οι τοίχοι 'ντύθηκαν' με αισιόδοξα μηνύματα που εμψυχώνουν και εμπνέουν τους ασθενείς να αντιμετωπίζουν θετικά την κατάσταση της υγείας τους, ενισχύοντας την αυτοεικόνα και την αυτοπεποίθησή τους.

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017, 13:23

Ηπατοπάθειες σε εγκύους

Οι ηπατοπάθειες στην εγκυμοσύνη δεν είναι πάρα πολύ συχνές, αφορούν περίπου το 10-15 τοις εκατό των εγκύων και κατά βάση έχουν καλοήθη χαρακτήρα.

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017, 13:52

Αρτηριακή υπέρταση και στυτική δυσλειτουργία

Στο Ιατρείο Aρτηριακής Yπέρτασης, Kαρδιαγγειακής και Στυτικής υγείας του ΜΗΤΕΡΑ, πραγματοποιείται εκτίμηση ασθενών με αρτηριακή υπέρταση, αυξημένα λιπίδια ορού καθώς και στυτική δυσλειτουργία που θεωρείται πρώιμη εκδήλωση καρδιαγγειακής νόσου.

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017, 14:26

Αποτελεσματική η θεραπεία του C. difficile με φινταξομικίνη

Δεδομένα από τη μελέτη EXTEND έδειξαν ότι η θεραπεία με φινταξομικίνη (EPFX) οδηγεί σε μεγαλύτερο ποσοστό μακρόχρονης κλινικής ίασης της λοίμωξης από C.