Video

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017, 18:04

Πάσχοντας από πολλαπλή σκλήρυνση: Μια ζωή γεμάτη προκλήσεις

Η ζωή με την Πολλαπλή Σκλήρυνση είναι γεμάτη προκλήσεις, με πολλαπλά συμπτώματα, άλλοτε εμφανή και άλλοτε όχι και με διαφορετική εξέλιξη και πορεία για τον καθένα.

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017, 13:16

Πρωτοποριακό Σύστημα Υβριδικής Απεικόνισης για τον καρκίνο του προστάτη: Μέγιστη διαγνωστική ακρίβεια και ασφάλεια

Υψηλού επιπέδου διαγνωστικές υπηρεσίες υγείας για τον καρκίνο του προστάτη εξασφαλίζει το πρωτοποριακό Σύστημα Υβριδικής Απεικόνισης (Fusion Imaging), που εγκαταστάθηκε στο Τμήμα Γενικών Υπερήχων του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017, 12:28

Θύματα των νέων μέτρων και οι ασθενείς

Τα νέα μέτρα συνιστούν ακραία οπισθοδρόμηση, καθώς ακυρώνουν την απρόσκοπτη πρόσβαση των Ελλήνων ασθενών στις αναγκαίες για αυτούς θεραπείες και τους μετατρέπουν σε Ευρωπαίους πολίτες μειωμένων δικαιωμάτων και προσδοκιών.

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017, 15:07

Οι μέλισσες σε κίνδυνο

Πολλές μελέτες δείχνουν ότι η υγεία των μελισσών μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες συμπεριλαμβανομένων των εντόμων και των παρασίτων, των μικροβιακών ασθενειών, της ανεπαρκούς διατροφής και ακατάλληλων πρακτικών διαχείρισης των μελισσών και της κλιματικής αλλαγής.

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017, 16:10

Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης: Μετρήστε την πίεσή σας!

Στην Ελλάδα πάνω από το 1/3 των ενηλίκων έχουν υπέρταση και πάνω από το 1/2 των ηλικιωμένων. Ποσοστό 40 τοις εκατό των υπερτασικών είναι αδιάγνωστοι και μόνο 20 τοις εκατό, έχουν επιτύχει καλή ρύθμιση με φαρμακευτική θεραπεία.

Τρίτη, 02 Μαΐου 2017, 12:36

Ο Ιπποκράτης συναντά την παραδοσιακή κινεζική ιατρική

Στο Ίδρυμα Ευγενίδου διοργανώνεται από το Ελληνοκινεζικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης (ΕΚΙΝΑ) το 1ο Ελληνοκινεζικό Συνέδριο Υγείας με τίτλο: "1st Hellenic Chinese Congress on Health- From Hippocratic and Traditional Chinese Medicine towards Medical and Pharmaceutical Technologies" 11-14 Μαΐου 2017.

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017, 16:04

Σύγχρονη πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων

Κατά τη διάρκεια του 32ου Συνεδρίου Κλινικής Καρδιολογίας, που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, σε συνεργασία με την Α′ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών θα συζητηθεί ότι πιο έγκυρο και σύγχρονο αφορά την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017, 11:18

Το Πάσχα βλάπτει σοβαρά την καρδιά μας

Πλησιάζει η ώρα της Ανάστασης και της Ημέρας του Πάσχα, γιορτές που συνοδεύονται από ένα πλούσιο τραπέζι με παραδοσιακά εδέσματα.

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017, 14:54

Παγκόσμια Ημέρα για τη Νόσο Πάρκινσον

Η Παγκόσμια Ημέρα καθιερώθηκε το 1997 με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για τη Νόσο Πάρκινσον (EPDA) που εκπροσωπεί τους ασθενείς, τους φροντιστές και τους γιατρούς τους σε όλη την γηραιά ήπειρο.

Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017, 09:43

Το πρώτο οργανωμένο Κέντρο Καρδιάς στην Ιδιωτική Υγεία λειτουργεί στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ

Τα πλέον σύγχρονα τμήματα καρδιολογίας, επεμβατικής καρδιολογίας, καρδιοχειρουργικής και απεικόνισης, ο τελευταίας γενιάς τεχνολογικός εξοπλισμός, η μοναδική στην Ελλάδα Υβριδική Χειρουργική Αίθουσα και το κορυφαίο επιστημονικό & νοσηλευτικό προσωπικό, συνθέτουν τον Τομέα Καρδιάς του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.