Video

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013, 13:46

Ένας στους δύο άνδρες χάνει μαλλιά!

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα αισθητικής στο ανδρικό φύλο είναι αυτό που σχετίζεται με την απώλεια μαλλιών. Σήμερα υπάρχουν σύγχρονοι τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος, όπως αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Αναστάσιος Βεκρής, που δίνουν και φυσικό αποτέλεσμα.

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013, 12:48

Εντυπωσιακές εξελίξεις στην Οφθαλμολογία

Η Αθήνα ηγείται τα τελευταία χρόνια, παγκοσμίως στις εξελίξεις των τεχνολογιών στην κλινική Οφθαλμολογία, καθώς εισήγαγε τις τεχνικές της υψηλότερης έντασης CXL, του Πρωτόκολλου της Αθήνας για κερατόκωνο, του LASIK Xtra, της επέμβασης καταρράκτη μόνο με laser, χωρίς νυστέρι ( nano and femto lasers) καθώς και διαγνωστικών εξετάσεων.

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013, 10:19

Τι περιλαμβάνει ένας προληπτικός καρδιολογικός έλεγχος;

Ο καρδιολογικός έλεγχος στους άντρες πρέπει να γίνεται προληπτικά μετά την ηλικία των 35-40 ετών και στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, μας επισημαίνει ο καρδιολόγος-αρχίατρος ε.

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013, 15:12

Πώς αντιμετωπίζουμε το άγχος

Το άγχος «αναπτύσσεται» όταν αντιλαμβανόμαστε μια κατάσταση ως απειλητική. Συχνά συνδέεται με καταστάσεις που είναι δύσκολο να χειριστούμε.

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013, 17:06

1ο Συνέδριο Γονιδιωματικής Ιατρικής στη Μεσόγειο

Η γνώση του γονιδιώματος του κάθε ατόμου ξεχωριστά θα επιτρέψει την καλύτερη αξιολόγηση των επιλογών που κάνει ο καθένας όσον αφορά στον τρόπο ζωής, ώστε να προλαμβάνει την εκδήλωση ασθενειών.

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013, 12:14

ΣΕΚ: Ο ΕΟΠΥΥ κωφεύει ενώ οδηγούμαστε στην αναγκαστική πτώχευση

Για επίσχεση παροχής υπηρεσιών από τις 29 Οκτωβρίου προειδοποιεί το ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών (ΣΕΚ), καθώς, όπως επισημαίνουν, οι ιδιωτικές κλινικές βρίσκονται 'μπροστά στον κίνδυνο της απόλυτης καταστροφής και της αναγκαστικής πτώχευσης'.

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013, 14:32

Θεοδοσιάδης: όχι τα ΜΗΣΥΦΑ στα σούπερ μάρκετς

Άσχετο ή επικίνδυνο, χαρακτηρίζει όποιον προωθεί τη διάθεση των μη υποχρεωτικώς συνταγογραφούμενων φαρμάκων από καταστήματα λιανικής πώλησης, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013, 14:39

Προαγωγή της Υγείας με επιβράβευση της Καινοτομίας

Με το σύνθημα 'Επιβραβεύουμε την Καινοτομία, Προάγουμε την Υγεία' παρουσιάσθηκε το 'ΣΦΕΕ Innovation Project' που στοχεύει στην ανάδειξη καινοτόμων προτάσεων στο χώρο της Υγείας.

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013, 16:42

Σημαντική εξέλιξη στην πρόγνωση των ασθενών με καρδιακή ανεπάρκεια

Παρά τις εξελίξεις στη θεραπεία της καρδιακής ανεπάρκειας, τα ποσοστά νοσοκομειακής περίθαλψης και θνησιμότητας παραμένουν αρκετά υψηλά.

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013, 15:30

Θεοδοσιάδης: Αναγκαία η καλύτερη πρόσβαση στον ΕΟΠΥΥ

Εύλογο χαρακτηρίζει τον προβληματισμό της πολιτικής ηγεσίας και των πολιτών για τις επιδόσεις του ΕΟΠΥΥ, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) κ.