Video

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013, 14:58

Freedom drive 2013 για ανεξάρτητη διαβίωση των ατόμων με αναπηρία

Για τη σημασία της ελληνικής συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση ΄Freedom Drive 2013΄ για την ανεξάρτητη διαβίωση των ατόμων με αναπηρία, που θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο 9 - 12 Σεπτεμβρίου 2013, σχετικά με την ανεξάρτητη διαβίωση μίλησαν στο iatronet ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μέλος της ελληνικής αποστολής και ο Ευρωβουλευτής Γεώργιος Παπανικολάου που θα τους συνοδεύσει στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία.

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013, 15:06

Αντιμετωπίστε τα ενοχλητικά κονδυλώματα

Σήμερα έχουμε πολύ υψηλά ποσοστά αντιμετώπισης κονδυλωμάτων σε μία μόνο επίσκεψη, όπως μας εξηγεί η δερματολόγος - αφροδισιολόγος Αμαλία Τσιατούρα.

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013, 14:18

Οδηγίες για να απαλλαγείτε απο τα κιλά των διακοπών !

Οι διακοπές τελείωσαν για τους περισσότερους απο εμάς και πλέον επιστρέφουμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Διακοπές σημαίνει γενικότερα χαλάρωση ακόμη και στη διατροφή, με αποτέλεσμα η ζυγαριά να δείχνει κάποια κιλά παραπάνω.

Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013, 18:00

Τα άλογα που διαβάζουν την ψυχή μας

Διεθνείς έρευνες έχουν δείξει ότι η ψυχοθεραπεία, η μάθηση και η ανάπτυξη με τη βοήθεια ιπποειδών (μέθοδος EAGALA) έχει ιδιαίτερα υψηλή αποτελεσματικότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα - για αυτό εντάσσεται και στις βραχείες ψυχοθεραπείες.

Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013, 11:32

Διατροφικές οδηγίες για τις διακοπές!

Οι διακοπές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την έννοια της χαλάρωσης και της ευκαιρίας να βγάλουμε από το μυαλό μας για λίγες ημέρες τη λέξη πρόγραμμα!Αυτό πέρα από την καθημερινότητα αφορά και τη διατροφή στο μυαλό πολλών, γι’ αυτό και αρκετοί γυρνούν με κάποια παραπάνω κιλά, απόδειξη ότι «το έριξαν έξω».

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013, 17:49

Εξελίξεις στην αντιμετώπιση του μελανώματος

Για μια νέα εποχή στην αντιμετώπιση του μελανώματος κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελανώματος και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 4ου Συνεδρίου κος Δημήτριος Μπαφαλούκος, Παθολόγος- Ογκολόγος.

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013, 17:52

Μελέτη του καρδιαγγειακού κινδύνου στην Ελαφόνησο

Σκοπός της μελέτης PERSEAS είναι να καταγράψει διαχρονικά τις μεταβολές των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου στον πληθυσμό στην Ελαφόνησο Λακωνίας.

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013, 11:56

Αντιμετώπιση των αρθριτικών με πόσιμο κολλαγόνο

Ο ορθοπεδικός - χειρουργός, κ. Αθανάσιος Μπαδέκας εξήγησε τη σημαντικότητα του πόσιμου κολλαγόνου στον οργανισμό μας για την αντιμετώπιση των αρθριτικών προβλημάτων αλλά και της οστεοπόρωσης.

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013, 14:25

Προστατευθείτε απο τον ήλιο - εξετάστε τις ύποπτες «ελιές»

Το μελάνωμα είναι θεραπεύσιμο εάν διαγνωστεί έγκαιρα. Μεγάλη σημασία για την πρόληψή του έχει η εφαρμογή των κανόνων αντηλιακής προστασίας, η τακτική εξέταση του δέρματος από δερματολόγο, αλλά και η περιοδική αυτοεξέταση του δέρματος.

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013, 13:02

Επιδημία η παιδική και εφηβική παχυσαρκία στη χώρα μας

Σε 600.000 υπολογίζονται σήμερα οι παχύσαρκοι και υπέρβαροι έφηβοι και παιδιά στη χώρα μας, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς η παιδική και εφηβική παχυσαρκία αποτελεί πλέον μείζον πρόβλημα δημόσιας υγείας και στην Ελλάδα.