Πρώτο κρούσμα κοροναιού στην Ελλάδα - Ψυχραιμία και όχι πανικός

Ναι το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα με κοροναιό είναι γεγονός. Ο πανικός όμως είναι κακός σύμβουλος για όλους και ειδικά για τους ασθενείς εκείνους, των...

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020, 13:55
Διαχειριστής

Ναι το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα με κοροναιό είναι γεγονός. Ο πανικός όμως είναι κακός σύμβουλος για όλους και ειδικά για τους ασθενείς εκείνους, των οποίων ο οργανισμός είναι εξασθενημένος και καταβεβλημένος. Σε αυτές τις κρίσιμες περιπτώσεις, καλό θα είναι να συμβουλευόμαστε τους ειδικούς και δη τον θεράποντα ιατρό μας αλλλά και τις αντίστοιχες υπηρεσίες Υγείας. Δεν βγαίνει κάτι με το να αδειάσουμε τα φαρμακεία και τα σούπερ - μάρκετ και να αναζητούμε υστερικά προστατευτικές μάσκες ή απολυμαντικά που είναι ήδη σε έλλειψη.

Οι ασθενείς θα πρέπει να πάρουν τα βασικά μέτρα προστασίας και αυτό με σύνεση και ψυχραιμία αλλά πάνω απ΄όλα υπομονή. Υπάρχει μία δόση υπερβολής στις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα αλλά η αιτία βρίσκεται αλλού. Προν το παρόν, καλό θα είναι να παραμείνουμε στην θέση μας και να συνεχίσουμε κανονικά την ζωή μας. Εξάλλου και ο χρόνος των ιώσεων λιγοστεύει αφού σιγά - σιγά τελειώνει και ο χειμώνας.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ