Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014

Κρύο: Γιατί κρυώνουμε:

Η αίσθηση του κρύου δεν είναι ίδια για τους άνδρες και τις γυναίκες. Γιατί κρυώνουμε και ποια είναι η λύση για το κρύο; Ποια διατροφή πρέπει να ακολουθούμε όταν πέφτει η θερμοκρασία;

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Εγκυμοσύνη στα 40: Πόσο εύκολη είναι;

Γιατί είναι πιο δύσκολο να μείνει έγκυος μια γυναίκα στην ηλικία των 40; Τι πρέπει να κάνει πριν την προσπάθεια σύλληψης και ποιες είναι οι πιθανότερες επιπλοκές.

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

‘Ιλιγγοι: Μορφές, διάγνωση και θεραπεία

‘Ιλιγγοι, ναυτία και ζάλη. Πού μπορεί να οφείλονται και πώς αντιμετωπίζονται. Ποιος είναι ο ρόλος του αυχενικού συνδρόμου.

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

Απώλεια ακοής: Tα πρώτα σημάδια

Πότε καταλαβαίνει ένας άνθρωπος που δεν ακούει καλά ότι έχει πρόβλημα βαρηκοΐας; Ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει απώλεια ακοής.

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Καλοήθης υπερπλασία του προστάτη: Μια φυσική εξέλιξη για τον άνδρα

Η αιματουρία, ο πόνος στην ούρηση, μια οξεία λοίμωξη είναι λόγοι που μας οδηγούν στον ουρολόγο και έχουν ως βάση την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη. Τι πρέπει να ξέρουμε;

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Πλαστική σώματος μετά από μεγάλη απώλεια βάρους

Η πλαστική χειρουργική είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για τη βελτίωση της εικόνας του σώματος μετά τη μεγάλη απώλεια βάρους και το δεύτερο βήμα στην προσπάθεια των παχύσαρκων για μια ποιοτικότερη ζωή.

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Σε πτώση ο αριθμός των μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα

Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) για τις μεταμοσχεύσεις στα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων Σώματος και Μεταμοσχεύσεων η 28η Οκτωβρίου.

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Γιατί κοκκινίζω; Ποια νόσος κρύβεται πίσω από το κοκκίνισμα

Με ποια συμπτώματα εμφανίζεται η ροδόχρους νόσος, μια χρόνια φλεγμονώδης δερματοπάθεια; Ποιοι είναι οι υπότυποι και πώς αντιμετωπίζεται;

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Τι πρέπει να αποφεύγουμε στην εγκυμοσύνη: Καταστροφικές συνήθειες

Το κάπνισμα, το αλκοόλ, τα ωμά τρόφιμα, ο καφές και η σάουνα είναι ορισμένα από αυτά που χρειάζονται προσοχή στην εγκυμοσύνη. Τι πρέπει να προσέχει η έγκυος;

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Η βιομηχανία του ιατρικού τουρισμού

Ανθεί η βιομηχανία ιατρικού τουρισμού. Για τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους η ανάγκη για γρήγορη και φθηνή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έγινε επιτακτική. Η λύση βρέθηκε στις αναδυόμενες αγορές.