Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015

Σκύλος, εγκυμοσύνη και μωρό: Yπάρχει κίνδυνος;

Περιμένετε μωρό και έχετε σκύλο στο σπίτι; Το κατοικίδιό σας είναι επικίνδυνο για το μωρό; Απλές συμβουλές για να είναι ασφαλές το μωρό και…χορτάτος ο σκύλος.

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

7 μύθοι για την εγκυμοσύνη

Μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά σας αν είστε έγκυος; Πρέπει να κάνετε το εμβόλιο για τη γρίπη; Πρέπει να τρώτε για δυο; Μύθοι και αλήθειες για την εγκυμοσύνη.

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Εγκυμοσύνη μετά τα 40: Τι πρέπει να προσέξει μια γυναίκα

Στις μέρες μας είναι συνηθισμένο το φαινόμενο της εγκυμοσύνης μετά τα 40. Τι πρέπει να προσέξει και να φροντίσει μια γυναίκα που αποφασίζει να γίνει μητέρα σε προχωρημένη ηλικία;

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Εγκυμοσύνη στα 40: Πόσο εύκολη είναι;

Γιατί είναι πιο δύσκολο να μείνει έγκυος μια γυναίκα στην ηλικία των 40; Τι πρέπει να κάνει πριν την προσπάθεια σύλληψης και ποιες είναι οι πιθανότερες επιπλοκές.

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Τι πρέπει να αποφεύγουμε στην εγκυμοσύνη: Καταστροφικές συνήθειες

Το κάπνισμα, το αλκοόλ, τα ωμά τρόφιμα, ο καφές και η σάουνα είναι ορισμένα από αυτά που χρειάζονται προσοχή στην εγκυμοσύνη. Τι πρέπει να προσέχει η έγκυος;

Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014

Ποιες εξετάσεις περιλαμβάνει ο προγεννητικός έλεγχος;

Τοξοπλάσμωση, έλεγχος σακχάρου, αυχενική διαφάνεια και οι άλλες εξετάσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ας δούμε αναλυτικά ποιες είναι αυτές οι εξετάσεις και ποια η χρησιμότητά τους.

Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Πώς να προετοιμαστώ σωστά για την εγκυμοσύνη

Αν επιθυμείτε να γίνετε σύντομα μητέρα, δείτε την προετοιμασία που πρέπει να κάνετε για να διευκολύνετε τον ερχομό του παιδιού.

Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014

HPV: Μπορεί μια γυναίκα να γεννήσει φυσιολογικά;

Όταν μια γυναίκα έχει σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα, μπορεί η μόλυνση να επηρεάσει την εγκυμοσύνη ή την υγεία του μωρού της; Απαντήσεις από τον ειδικό.

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

8 μύθοι για την εγκυμοσύνη

Η έγκυος μπορεί να κάθεται σταυροπόδι; Πρέπει να τρώει για δυο; Απαντήσεις σε γνωστούς μύθους που περιβάλλουν την έγκυο.

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Εγκυμοσύνη μετά τα 40: Η «συνταγή» της ασφάλειας

Μετά τα 40, ο κίνδυνος πιθανών επιπλοκών στην εγκυμοσύνη είναι μεγαλύτερος. Ποια είναι τα μέτρα που πρέπει να λάβει η έγκυος για να έχει μια καλή εγκυμοσύνη και τοκετό;