"Μέχρι και τον θάνατο άγγιξα", αναφέρει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος σε σημερινή ανάρτησή του στο facebook, με αφορμή τη 12ήμερη νοσηλεία του στο "Λαϊκό" νοσοκομείο.

Ο ευρωβουλευτής και γιατρός περιγράφει με έντονο τρόπο την περιπέτεια που βίωσε, ευχαριστώντας το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος για τη φροντίδα. Αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

"Αυτή η φωτογραφία σίγουρα δεν δείχνει την κατάσταση που είχα όλες αυτές τις 12 μερες που χρειάστηκε να νοσηλευτώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Οι περισσότερες στιγμές, εκτός ίσως από αυτή τη στιγμη που αισθάνομαι πλέον περισσότερη ασφαλεια, είχαν πολύ πόνο, ατελείωτη αγωνία και φόβο. Μέχρι και τον θάνατο άγγιξα αυτό το διάστημα.

Δεν ξέρω αν είναι πολιτικά ορθό που ανεβάζω μια τέτοια φωτογραφία με τους καθετήρες στο λαιμό μου. Από την άλλη, αυτή ήταν η πραγματικότητα. Δεν έμεινε καμία φλέβα μου και αναγκάστηκαν οι γιατροί να προχωρήσουν σε πιο δραστικά μέτρα βάζοντας μια κεντρική φλέβα για να παίρνω την απαραίτητη αγωγή. Δεν ήταν εύκολο, αλλά τώρα που είμαι καλά, καταλαβαίνω ότι μέσα στη ζωή είναι και αυτά.

Τελικά, με τη δύναμη του Θεού, την αγάπη των δικών μου ανθρώπων και τις προσπάθειες των ιατρών, κατάφερα να επιστρέψω υγιής και να επανέλθω στις υποχρεώσεις μου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Δημήτρη Σχίζα, τον γιατρό και συναδερφο μου που βάζει ψυχή και καρδιά για κάθε ασθενή του, όπως και το λοιπό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την επιστημονικότητά τους και την ανθρωπιά τους.

Ευχαριστώ όλους εσάς για το τεράστιο ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας!

Την φωτογραφία θα την κρατήσω και θα γυρνάω να την βλέπω για να θυμαμαι ότι όσες φορές κι αν πονέσω, όσο και αν φοβηθώ, κάποια στιγμή το χαμογελο θα επιστρέψει και πάλι.

Υ.Γ. Επειδή είναι λογικό να αναρωτιέστε τι με έκανε να νοσηλευτώ, το πρόβλημα τελικά ήταν πέτρες στη χοληδόχο κύστη που μου προκάλεσαν πολλές επιπλοκές"!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Διοικητές νοσοκομείων: Παράδοξα και αντιφάσεις ενός διαγωνισμού
ΕΔΟΕΑΠ - ΤΥΠΕΤ στις ρυθμίσεις ΕΟΠΥΥ για τη φαρμακευτική δαπάνη - Γεωργιάδης: Θα βγουν κερδισμένοι
Μιχ. Γιαννάκος: Γιατί είναι χαμηλή η συμμετοχή στις απεργίες των υγειονομικών