Η  Α’ Κλινική Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center στα πλαίσια της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της, σε συνεργασία με την Επαγγελματική Ένωση Αγγειοχειρουργών Ελλάδας, διοργανώνει την 3η υβριδική διημερίδα με θέμα “Ισχαιμία Κάτω Άκρων” η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2023 στο Αμφιθέατρο του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Έλληνες και ξένοι ομιλητές καταξιωμένοι και με εμπειρία στο αντικείμενο τους θα εξετάσουν τις παραμέτρους της περιφερικής ισχαιμίας τόσο από πλευράς αιτιολογίας και διάγνωσης όσο και τους τρόπους αντιμετώπισης, συντηρητικά και επεμβατικά. Ιδιαίτερη μνεία βεβαίως θα δοθεί στις νέες μεθόδους χειρουργικής αντιμετώπισης που δίνουν νέες δυνατότητες και διευρύνουν τις θεραπευτικές επιλογές.

Στα πλαίσια του επιστημονικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί παράλληλα ένα hands on workshop. Θα περιέχει δυο εκπαιδευτικές ενότητες στις οποίες ο εκπαιδευόμενος έχει τη δυνατότητα επιλογής ανατομικού επιπέδου επέμβασης (αορτολαγόνιος άξονας ή περιφερικά αγγεία) ή συμμετοχή και στα δυο προγράμματα.

Η είσοδος είναι δωρεάν και απευθύνεται σε γιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας. Απαιτείται προεγγραφή. Περισσότερες πληροφορίες για την διημερίδα μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://apr.com.gr/aggeiodunant2023/

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τα ρόδια καθυστερούν την απώλεια όρασης που σχετίζεται με την ηλικία
Βρώμη και άλλες ιδέες για πρωινό που θα βοηθήσουν με την τουαλέτα
Οι αναπνευστικές λοιμώξεις προστατεύουν τα παιδιά από σοβαρή εξέλιξη CoViD