Για πέμπτη κατά σειρά χρονιά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου η δράση «Έχεις τη φύση στο χέρι σου» στο νοσοκομείο «Γ.Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, το εργοστάσιο Ευκαρπίας της εταιρίας ΤΙΤΑΝ και η ΧΑΝΘ θα προσφέρουν λουλούδια σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μπροστά στον χώρο της Αιματολογικής Κλινικής στο πλαίσιο περιβαλλοντικών δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η δράση αποτελεί πλέον θεσμό, ο οποίος μέσα από την συνεργασία της εταιρείας ΤΙΤΑΝ με την ΧΑΝΘ, αναδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική δράση και παρουσία τους.  Από την πλευρά του Νοσοκομείου η διοργάνωση «Έχεις τη φύση στο χέρι σου» αποτελεί πλέον μια οικεία παρουσία η οποία, όπως δείχνει η ανταπόκριση του προσωπικού έχει αποκτήσει «ρίζες» και ανανεώνεται με ιδιαίτερη προσμονή.

Στη δράση θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους εθελοντές, εργαζόμενοι και στελέχη από το Εργοστάσιο Ευκαρπίας του Τιτάνα  και τη ΧΑΝΘ.

Στο πλαίσιο της δράσης το προσωπικό καλείται να συμμετάσχει φυτεύοντας ένα λουλούδι και κοινοποιώντας αυτή την στιγμή της φύτευσης, ως φωτογραφία  σε όλο τον κόσμο. Μπορεί επίσης να συμμετέχει σε διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Έχεις τη φύση στο χέρι σου». 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Θεραπευτικές εξελίξεις στα λεμφώματα non - Hodgkin
Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Υγείας και η ανοικτή πληγή της καθημερινότητας
Συνταγογράφηση σκιαγραφικών από όλους