Ο Βρετανός αστέρας της ποπ Έλτον Τζον έχει περιορισμένη όραση μόνο στο ένα μάτι μετά από "σοβαρή οφθαλμική λοίμωξη". Είχε υποφέρει από τη μόλυνση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ανακοίνωσε ο τραγουδιστής στο Instagram.

Βρίσκεται πλέον στο δρόμο της ανάρρωσης, "αλλά πρόκειται για μια εξαιρετικά αργή διαδικασία και θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι το προσβεβλημένο μάτι να μπορέσει να δει ξανά". Ο 77χρονος ευχαρίστησε την "εξαιρετική ομάδα" γιατρών, φροντιστών και την οικογένειά του για τη βοήθειά τους.

Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αιτία της ασθένειας. Την ανάρτηση του τραγουδιστή στο Instagram ακολούθησε πληθώρα ευχών για περαστικά, μεταξύ άλλων και από διάσημους οπαδούς του.

"Σε αγαπάμε", έγραψε ο τραγουδιστής Chappell Roan. Η σχεδιάστρια μόδας Donatella Versace του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. "Σου στέλνω τόση αγάπη, Έλτον", πρόσθεσε.

Η ηθοποιός Rosanna Arquette και το πρώην μοντέλο Linda Evangelista άφησαν επίσης σχόλια.

Ο μουσικός σταμάτησε τις περιοδείες του πέρυσι με το τέλος της πολυετούς περιοδείας του "Farewell Yellow Brick Road". Η περιοδεία, η οποία είχε ξεκινήσει από το 2018, είχε διακοπεί αρκετές φορές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ενός τραυματισμού στο ισχίο μετά από πτώση του μουσικού το 2021, μεταξύ άλλων.

Συνολικά, έδωσε πάνω από 300 συναυλίες στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Αυστραλία.

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ και πολλαπλά Γκράμι είχε ήδη ανακοινώσει κατά τη διάρκεια της περιοδείας ότι ήθελε να κάνει ένα βήμα πίσω στη συνέχεια, προκειμένου να περάσει περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις και τους δύο γιους τους.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΕΟΦ: Πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τα απολυμαντικά χεριών - Προσοχή στα παιδιά
Πόσα πληρώνει το υπουργείο Υγείας για φυλλάδια στη ΔΕΘ
Μείωση χοληστερόλης χωρίς φάρμακα: Πώς γίνεται;